DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst Afvikles uden publikum

Julehilsen til Grønland 2020

17. dec '20 kl. 19:30

Studie 2

Julehilsen til Grønland 2020

Event er afholdt

Julehilsen til Grønland 2020

For 88 år siden sendte DR de første julehilsner nordpå. Dengang sendte vi over radio, men siden 1985 er julehilsnerne afsendt via TV. Traditionen tro skal vi igen i år udveksle dejlige julehilsner mellem Danmark og Grønland, når vi i hyggeligt fællesskab gør os klar til julen.

I henhold til regeringens retningslinjer pr. 9 december må Julehilsen til Grønland 2020 desværre gennemføres uden publikum. Har du billet til koncerten, kontakter DR Koncerthuset dig direkte på mail.

Sammen med vært Tine Gøtzsche skal vi på en tur rundt i de grønlandske juletraditioner og blive klogere på de dejlige traditioner.

Vi skal høre fantastisk musik fra blandt andre Nive Nielsen and The Deer Children og Det Unge VokalEnsemble. Og ikke mindst skal vi synge Guuterput, der som altid afslutter den hyggelige fest.

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere