0Din kurv er tom

Juleoratoriet, I

30. nov '17 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Juleoratoriet, I

Event er afholdt

Jule­oratoriet, I

Gå juletiden i møde med trompetfanfarer, pauker og storslået korsang! DR SymfoniOrkestret og DR VokalEnsemblet opfører de tre første dele af Bachs store Juleoratorium sammen med dirigent Marcus Creed og et stærkt hold af internationale sangsolister.

Køb Juleoratoriet I & II med 15% kombi-rabat

Den flotteste indledning til julen er Juleoratoriet, der begynder med trompetfanfarer, pauker og storslået korsang. Så er julen kommet! Bachs musikalske udsættelse af Juleevangeliet indrammer Bibelens fortælling med skønne arier og festlige korstykker.

Juleoratoriet er i seks dele, og dengang Bach selv opførte musikken, foregik det over seks dage. Opførelsen her i Koncerthuset bliver nemmere at følge med i, for den er delt i to: Ved denne første koncert optil adventstiden synges de tre første dele. 11. & 12. januar bliver de sidste tre dele opført af de samme medvirkende.

Det er DR VokalEnsemblets engelske chefdirigent, Marcus Creed, der står i spidsen for Juleoratoriet. Han er ekspert i Bachs kormusik og har samlet fire internationale solister til opførelsen, der bliver julens prægtigste Bach-fest.

Koncerten kan også opleves den 1. december 2017

Download orkesterlisten her

 

 

 Koncerten kan også høres på P2 17. december kl. 15.00

Dirigent

Marcus Creed

Ensembler

DR Vokalensemblet, DR SYmfoniOrkestret

Solister

Sibylla Rubens, Wiebke Lehmkuhl, Benjamin Hulett, André Morsch

Bach

Juleoratoriet, kantate 1-3

Dirigent

Marcus Creed

Solist, sopran

Sibylla Rubens

Solist, alt

Wiebke Lehmkuhl

Solist, tenor

Benjamin Hulett

Solist, baryton

André Morsch

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere