0Din kurv er tom

Juleoratoriet, II

11. jan '18 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Juleoratoriet, II

Event er afholdt

Jule-­oratoriet, II

DR VokalEnsemblet og DR SymfoniOrkestret afrunder julen med de sidste dele af Bachs store Juleoratorium, som er skrevet til Nytår og Helligtrekonger i januar. På dirigentpodiet er DR Vokalensemblets internationalt anerkendte chefdirigent Marcus Creed, og aftenens solister er et fremragende hold af engelske og tyske Bach-sangere.

En helstøbt, kammermusikalsk fremførelse…Et fornemt syngende vokalensemble og en udvalgt skare radiosymfonikere forvandlet til et sprødt barokband… Alt gik op i en højere åndelig enhed.

Sådan skrev Information, da DR SymfoniOrkestret og DR VokalEnsemblet opførte første del af Bachs Juleoratorium i december.

Juleoratoriet er Bachs musikalske udgave af Juleevangeliet. Et af hans største værker, hvor Bibelens fortælling er indrammet af skønne arier og festlige korstykker. Det gør Bachs Juleoratorium til noget af verdens mest elskede klassiske julemusik.

Bach komponerede Juleoratoriet i seks dele, fordi musikken skulle fordeles over seks juledage. Opførelsen her i DR Koncerthuset bliver nemmere at følge med i, for den er delt i to. Ved denne koncert opføres de sidste tre dele af Juleoratoriet, der handler om juledagene fra nytår til Helligtrekonger.

Det er DR VokalEnsemblets engelske chefdirigent, Marcus Creed, der står i spidsen for Juleoratoriet. Han er ekspert i Bachs musik og har samlet fire internationale solister til opførelsen, der bliver julens prægtigste Bach-fest.

Koncerten kan også opleves den 12. januar 2018

Dirigent

Marcus Creed

Solister

Carolyn Sampson, Sofie Harmsen, Thomas Hobbs, André Morsch

Bach

Juleoratoriet, kantate 4-6

Dirigent

Marcus Creed

Solist, sopran

Carolyn Sampson

Solist, mezzo-sopran

Sophie Harmsen

Solist, tenor

Thomas Hobbs

Solist, baryton

André Morsch

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

 

Programhæfte

Vil du gerne vide mere om koncerten, du skal ind og høre? Her kan du hente vores flotte programhæfte, hvor du kan finde info om musikere og komponister.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Mød Musikken

Læs mere om dine muligheder for at deltage i "Mød Musikken", der hører med til udvalgte konceter i DR Koncerthuset.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere