0Din kurv er tom
Support: Erin Rae

Julia Jacklin

22. nov '22 kl. 21:00

Studie 2

Julia Jacklin

Julia Jacklin

Den australske singer/songwriter Julia Jacklin, der er en af sin generations største sangskrivere, er endelig klar med opfølgeren til albummet Crushing fra 2019. Indiefolk-sangerinden giver koncert med et længe ventet, nyt album i tasken, når hun til efteråret gæster Studie 2.

Hvis hendes debutalbum, Don’t Let The Kids Win fra 2016, etablerede Julia Jacklin som et iøjefaldende nyt navn, konsoliderede albumopfølgeren Crushing fra 2019 den australske indiefolk-sangerinde som en af hendes generations største sangskrivere. Tre år senere følger nu det nye album Pre Pleasure, der udkommer 26. august 2022.

Inden pandemien og dens isolerende tilværelse ændrede alting, udkom Crushing i 2019 som en fortælling centreret om kroppe, overtrådte grænser og kvælende nærhed samt hvordan vores fysiske oplevelse af verden omkring os former og ofte forvrænger vores indre liv. Ovenpå album-toeren har Julia Jacklin udgivet en 7″-single på Sub Pop, en ulykkelig julehymne og en stribe fænomenale covernumre af blandt andre The Weather Station, Björk og Bill Fay.

Den længe ventede opfølger til Crushing bærer titlen Pre Pleasure og er co-produceret af Marcus Paquin (The National, The Weather Station) og iscenesætter Julia Jacklin i nye og spændende musikalske rammer. Julia Jacklins koncert den 22. november i Studie 2 er australierens første danske optræden i tre et halvt år, og her kan man altså både opleve det australske fænomen udfolde hele sit bagkatalog og de helt nye numre Pre Pleasure.

 

Support

Erin Rae

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter