0Din kurv er tom

Júníus Meyvant

11. sep '19 kl. 20:00

Studie 2

Júníus Meyvant

Event er afholdt

Júníus Meyvant

Så er det endnu engang tid til at kigge mod nord, når det islandske stjerneikon Júníus Meyvant kommer og deler ud af hans soulede og forførende melodier i kølvandet på hans seneste album og aktuelle ep i Studie 2.

Júníus Meyvant, med det borgerlige navn Unnar Gísli Sigurmundsson, har i de seneste år skabt international opmærksomhed med hans unikke lyd og store musiske talent – og nu kan du selv opleve det melodiske lydunivers når han lægger vejen forbi DR Koncerthuset til senefteråret.

Júníus Meyvant giver koncert i Studie 2 efter at have udgivet sit nyeste album ”Across The Borders”, som Gaffa blandet andet har givet betegnelsen ”en farverig og opløftende fest”.
Den islandske kunstner med det karakteristiske røde skæg og hår præsenterer en herlig blanding af freak-folk, R&B og soul og har allerede bevist bl.a. ved sine mange koncerter, hvordan han træder i fodsporene på andre store islandske navne som Sígur Ros, Björk og Asgeír.

Júníus Meyvant har flere gange gæstet Danmark, hvor han bl.a. har spillet udsolgte koncerter på Bremen Teater i København og Radar i Aarhus samt besøgt festivaler som Roskilde Festival, Musik I Lejet og SPOT Festival. Dertil har Júníus Meyvant i de seneste år været én af de mest spillede artister på radiokanalen P6 Beat, der fra starten har knuselsket hans musik og spillet stort set hver en udgivet single.

Siden Júníus Meyvant brød igennem lydmuren med den fængende debutsingle ”Color Decay”, som spredte sig hastigt verden over, har det spirende islandske talent fået flere millioner streams på Spotify, turneret utrætteligt i hele Europa og udgivet to anmelderroste albums.

Det nye album er optaget i det legendariske Hljóðriti Studio i udkanten af Reykjavik og er optaget og mixet af Guðmundur Kristinn Jónsson (Ásgeir, Erlend Oye, Hjálmar). Det velorkestrerede album omfavner en bred palette af lyde og er et overflødighedshorn af soulede og forførende melodier.

Gaffa skriver om albummet: ”Júníus Meyvant (…) giver den hele armen på dette sit andet album. Across the Borders er således meget mere end blot mandens varme vokal og guitarspil – allieret med både en fuld strygersektion og et brassband er værket en storladen og til tider berusende størrelse.”

Júníus Meyvant har af flere omgange gæstet DR Koncerthuset, bl.a. ved P6 Beat Rocker DR Koncerthuset 2017 og bjergtaget publikum i Koncertsalen med sangen “Neon Experience, som du kan se her:

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere