0Din kurv er tom

Kammermusik om søndagen ­- Musical klassikere

19. mar '23 kl. 11:00

Studie 2

Kammermusik om søndagen ­- Musical klassikere

Kammermusik om søndagen ­- Musical klassikere

Kom med til cello-fest i Studie 2, hvor otte cellister fra DR Symfoniorkestret spiller amerikanske værker i lækre arrangementer. Gershwins hit-opera ’Porgy & Bess’ møder Bernsteins udødelige ’West Side Story’ og stemningsfulde klange af Hollywood-mesteren John Williams. Et must for alle, der elsker cello!

Normalt sidder de side om side i Koncertsalen og opfører store, symfoniske værker som en del af DR Symfoniorkestrets strygerkorps.

Men klangen af en cello er vidunderlig i sig selv – og når flere celloer finder sammen, er der basis for et helt fyrværkeri af smukke klangfarver.

Denne søndag formiddag kan du opleve otte af DR Symfoniorkestrets cellister, som er eksperter i at spille sammen – både i og uden for orkestret. Specielt til lejligheden har en af dem, Richard Krug, arrangeret kendte amerikanske klassikere for orkester i nye versioner, der folder alle celloens klangfarver ud.

Det bliver både sjovt, smukt og virtuost, når Gershwins populære opera ’Porgy & Bess’ møder Bernsteins evigt aktuelle ’West Side Story’. Og selvfølgelig skal koncerten også have et strejf af ægte cello-melankoli i form af Hollywood-mesteren John Williams’ stemningsfulde Elegi, som ligger perfekt for det smukke instrument.

Medvirkende:
Soo-Kyung Hong
Henrik Dam Thomsen
Chul-Geun Park
Louisa Schwab
Richard Krug
Birgitte Øland
Johan Krarup
Cansin Kara

Program


George Gershwin

“Porgy & Bess – A Gospel Train” arr. Richard Krug

John Williams

Elegy

Leonard Bernstein

“West Side Story” Suite arr. Richard Krug

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere