Få billetter tilbage

Karl William – Ekstrakoncert

22. apr '18 kl. 21:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Karl William – Ekstrakoncert

Event er afholdt

Karl William

Flere billetter netop frigivet! Oplev talentfulde og fremadstormende Karl William indtage DR Koncerthuset med helt ny musik. Det bliver stærkt og smukt, når Karl William med sit faste band og sin udsvævende, poppede R&B-lyd og ekstraordinært stærke vokal indtager Koncertsalen.

Den anmelderroste og velsyngende Aarhusianer med den sjælfulde stemme indetager Danmarks smukkeste koncertsal sammen med sit faste band og sine ekstraordinært stærke sange i baghånden. 

Som blot 17-årig udgav Karl William sin første single “Kostumeramt”, der straks blev taget ind af P3 og skabte grundlaget for en komet-agtig opstigen på den danske musikscene.

Det store gennembrud kom i 2015 med kåringen som “P3 talentet” til P3 Guld; hovedprisen snuppede han i øvrigt året efter, hvor “Blind Igen” også rasede på samtlige danske radiostationer. Nyere tilkomne fans er måske faldet i gryden efter en række imponerende og sjælfulde fortolkninger i årets Toppen af Poppen.

Karl William er elsket og beundret både hos anmeldere og publikum – og til april vil han tryllebinde Koncertsalen; det bliver uden tvivl en uforglemmelig aften med masser af elektropop og R&B.

Luk øjnene, lyt og bliv tryllebundet med ny dansk musik.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere