DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsolgt

KarriereKanonen finale 2021

11. jun '21 kl. 19:00

Koncertsalen

KarriereKanonen finale 2021

Event er afholdt

Karriere­Kanonen finale 2021

Fem musikalske stjernefrø skal vise deres talent, når det anerkendte og populære talentprojekt KarriereKanonen skyder gang i en finale med fem overraskende og inspirerende showcase-koncerter, der vil omdanne DR Koncerthuset til et brag af en fest med lyden af de mest interessante navne fra det danske vækstlag lige nu.

Kom og oplev nogle af de mest interessante navne fra det danske vækstlag lige nu, når DR og Bandakademiet inviterer til KarriereKanonens finale med fem overraskende og inspirerende showcase-koncerter i Koncertsalen.

Du kan opleve følgende stjernefrø: veiles, Marcus.wav, Pil, IVER og Josie Amadonna.

Karrierekanonen handler om musikalsk nysgerrighed og interesse for, hvad den danske musik kan – også i fremtiden. KarriereKanonen har i år peget på disse 10 udvalgte bands eller solister, som de mener, har potentiale til at blive de næste store stjerner. Og nu skal to vindere kåres!

KarriereKanonen er et samarbejde mellem DR og Bandakademiet og har afviklet det landsdækkende talentprojekt og konkurrence siden 2002, hvor navne som Magtens Korridorer, Marie Key, The Minds of 99, Katinka, k-Phax., Moody, Ravi Kuma og PATINA alle har vundet KarriereKanonen gennem tidens løb.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter