0Din kurv er tom
Få billetter tilbage DJ: Frederik Hjerrild

KarriereKanonen finale 2022

24. maj '22 kl. 19:00

Koncertsalen

KarriereKanonen finale 2022

Efter showet vil P3 vært og DJ Frederik Hjerrild spille til 'Sidste Omgang' i Studie 1 og give muligheden for at fejre aftenens finalister på behørig vis.

Karriere­Kanonen­ finale 2022

Med svedige håndflader og sommerfugle i maven gik KarriereKanonens ti udvalgte musiktalenter på scenen på spillestedet Gimle i Roskilde i marts. Her skulle de alle optræde og stå sin prøve foran KarriereKanonens jury og publikum ved en semifinale, velvidende at der kun var plads til fem i finalen. Nu er det finalen, det gælder for de fem finalister, som i år hedder Dillistone, Sofie1998, USSEL, The Jerryz og YUMA.

KarriereKanonen handler om kærlighed til ny dansk musik og er Danmarks stærkeste talentudvikling. Hvert år udvælges en række kunstnere, der kommer igennem et talentudviklingsforløb, og som bliver tilbudt spillejobs i anledning af KarriereKanonens semifinale og finale – i år på henholdsvis spillestedet Gimle og i DR Koncerthuset. Efter finalen kåres to vindere af KarriereKanonen, som begge vinder et skræddersyet talentudviklingsforløb hos Bandakademiet, koncerter og spillejobs arrangeret af DR Koncerthuset, SPOT og Smukfest, og samtidig følges deres udvikling tæt på DRs platforme.

Tirsdag den 24. maj afholdes årets finale i Koncertsalen. Glæd jer til en aften med masser af musikalske oplevelser, overraskelser og selvfølgelig kåringen af årets to vindere!

Efter showet vil P3 vært og DJ Frederik Hjerrild spille til ‘Sidste Omgang’ i Studie 1 og give muligheden for at fejre aftenens finalister på behørig vis.

Læs mere om finalisterne her.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Sidste Omgang

Sidste Omgang er vores invitation til dig om at blive hængende og forlænge oplevelsen i Koncerthuset.

Nyde en enkelt mere, udveksle yndlingsmomenter fra aftenen, svinge en smule med hofterne. En udvalgt DJ spiller tunes der skaber stemning, lyset dæmpes og i baren serveres der kolde drinks. Så lad bilen stå og bliv til en Sidste Omgang i godt selskab.

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter