0Din kurv er tom

KarriereKanonen finale 2023

16. jun '23 kl. 19:00

Koncertsalen

KarriereKanonen finale 2023

Karriere­Kanonen finale 2023

Kom og oplev nogle af de helt nye musikalske stjernefrø, når KarriereKanonen afholder årets finale i Koncertsalen. De fem finalister dahlin, Kris, Kamill, BLAME og Louis spiller hver en kort koncert, hvorefter vinderne kåres og dørene bliver åbnet til et brag af en efterfest i foyeren.

Grib chancen for at opdage helt ny musik før alle andre. Fem deltagere i årets udgave af talentprojektet KarriereKanonen har sunget og spillet sig vej til finalen – og nu kan du opleve dahlin, Kris, Kamill, BLAME og Louis på den helt store scene. Alle fem finalister spiller en kort showcasekoncert, hvorefter vinderne kåres.

På aftenen får vi også musikalsk besøg af sidste års vindere Dillistone og USSEL, og når vinderne er kåret åbner vi dørene for et brag af en efterfest i foyeren med radiovært og DJ Frederik Hjerrild.

KarriereKanonen er et talentprojekt, der har eksisteret siden 2002 og har været med til at udklække kunstnere som The Minds of 99, Magtens Korridorer, Marie Key, Katinka, PATINA og Pil. KarriereKanonen er et partnerskab mellem DR og Bandakademiet.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere