0Din kurv er tom
Aflyst VIGTIGT I henhold til statsministerens nye anbefalinger om Corona-virus må DR desværre afvikle KarriereKanonen semifinale uden publikum. Transmissionen på P3 gennemføres som planlagt.

KarriereKanonen semifinale

6. mar '20 kl. 19:00

Studie 2 + Studie 3

KarriereKanonen semifinale

Event er afholdt

Karriere-­Kanonen semifinale

Kom og oplev nogle af de mest interessante navne fra det danske vækstlag lige nu, når DR og Bandakademiet inviterer til KarriereKanonens semifinale med 10 overraskende, inspirerende og intime showcase-koncerter i DR Koncerthusets Studie 2 og 3. Til koncerterne fyrer vi op for den gode stemning med nedsatte priser på fadøl hele aftenen i barerne ved Studie 2 og 3.

10 musikalske stjernefrø skal vise deres talent, når det anerkendte og populære talentprojekt KarriereKanonen skyder gang i en semifinale med showcase-koncerter i Studie 2 og 3. Publikum kan forvente et brag af en fest med lyden af de mest interessante navne fra det danske vækstlag lige nu.

Du kan opleve følgende stjernefrø:
Bbybites, BAADS, Graa, Såforsatan, Malte, Frisk Luft, SIRO, TERESE, SINCE og Føl Som.

Karrierekanonen handler om musikalsk nysgerrighed og interesse for, hvad den danske musik kan – også i fremtiden. KarriereKanonen har i år peget på disse 10 udvalgte bands eller solister, som de mener, har potentiale til at blive de næste store stjerner.

Mellem koncerterne guider P3-værterne Pelle Peter Jencel og Andrew Moyo dig sikkert gennem aftenen, så kom og fest med og vær en del af den unikke oplevelse, det er at opleve 10 bands spille en af deres allerførste koncerter nogensinde.

Semifinalisterne spiller desuden om en plads i KarriereKanonens finale, der finder sted på SPOT i Aarhus til maj. Kun fem bands går videre efter semifinalen.

KarriereKanonen er et samarbejde mellem DR og Bandakademiet og har afviklet det landsdækkende talentprojekt og konkurrence siden 2002, hvor navne som Magtens Korridorer, Marie Key, The Minds of 99, Katinka, k-Phax., Moody, Ravi Kuma og Patina alle har vundet KarriereKanonen gennem tidens løb.

Aftenen sluttes af med en gedigen efterfest med DJ Pelle Peter Jencel, der sørger for at afslutte aftenen med manér. Efterfesten finder sted i Studie 2 og slutter kl. 23.30.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Tv-optagelser

Engang imellem bliver vores koncerter optaget til tv. Her kan du læse om, hvilke procedure der er involveret, når der forekommer tv-optagelser under din koncert.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere