0Din kurv er tom

Kasper Winding

3. feb '19 kl. 20:30

Studie 2

Kasper Winding

Event er afholdt

Kaspers verden – Live

Kom med ind i troldmandens hemmelige værksted, når Kasper Winding igen inviterer indenfor i ”sin verden” og udfolder sit musikalske liv i DR Koncerthusets Studie 2. Titlen på koncerten ”Kaspers verden” indikerer, at han er alene på scenen, omgivet af sit studie og i selskab med publikum i salen.

Kaspers ”Verden Live” er Kasper Windings første reelle turné siden 2000. Ved ”Kaspers verden” er han alene på scenen, omgivet af sit studie. Ideen med turen er at synge nogle af de sange som folk kender men også fremføre sange, som for nogle er mindre kendte, men som er en meget stor del af Kasper Windings meget brede karriere.

Man kan ikke komme udenom Kasper Windings utallige film-scores, som han har kreeret gennem årene, som også skal have live-debut ved denne særlige aften. Kasper Winding vil fortælle om sit liv i ord og musik og gennemgå tilblivelsen af sine værker – og hvorfor han har taget de valg han har taget.

Kasper Winding udgav ”F¨¨k Dance Let’s Art” i 2016. Albummet var en hyldest til hiphopbeats, sangskrivning, fordybelse og det klassiske albumformat. Et gennemmusikalsk album i sin reneste forstand.

I 2017 stod Kasper Winding også i selvsamme studie i DR Koncerthuset. En koncert, som Politikens anmelder kvitterede med 4/6 stjerner og rosende ord med på vejen:

”Onsdag aften inviterede en snakkesalig Kasper Winding ind i sin musikalske rodebutik, som han selv kaldte det, men det var en underholdende og interessant bunke rod, der foldede hans musikalske begivenhedsrige historier ud som selvbiografi fra 70’erne og frem til nu.”

Læs hele anmeldelsen her:
https://politiken.dk/kultur/musik/art6176059/Kasper-Winding-gav-et-spektakul%C3%A6rt-onemanshow-i-Koncerthuset

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere