DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Katherine Ryan

4. sep '21 kl. 20:30

Koncertsalen

Katherine Ryan

Missus

Canadiske Katherine Ryan er én af sin generations mest skarpe og fremtrædende komikere og publikum kan allerede nu glæde sig til en vanvittig morsom aften i DR Koncerthuset med kompromisløs stand-up, som efterlader dig med mavekramper - på den gode måde.

Hun er stjernen i Netflix-hitserien ”The Duchess” samt to globale Netflix-comedy specials: ”In Trouble” og ”Glitter Room”, og nu vender komiker og tv-personlighed Katherine Ryan tilbage til scenen med sit helt nye liveshow Missus i Koncertsalen.

Showet kommer bl.a. omkring hvordan hun genopdagede kærligheden med sin barndomskæreste – altså mest fordi at Katherine, efter tidligere at have at have droppet forholdet, efterfølgende har giftet sig med sin første kærlighed … ved et uheld. Publikum kan se frem til at høre Katherine Ryans altid sjove nye perspektiver på livet, kærligheden og hvad det betyder at være Missus (kone).

37-årige Katherine Ryan, der er bosat i Storbritanien, dominerer i øjeblikket tv- og live-comedy scenerne rundt om i verden. Hendes debut i ‘Netflix serien ”The Duchess” blev udgivet i september 2020 og røg til tops på den britiske Netflix-liste, og tilbragte over en uge på førstepladsen. Katherine spiller ikke alene hovedrollen som den moderigtige, forstyrrede og generelt dårlige person, hvis forløsende kvalitet er, at hun ofrer alt for at blive en god mor, men skrev og var også executive producer på alle episoder. Serien har samlet en hær af fans og fået fantastiske anmeldelser med på vejen.

”The Duchess” følger op på to kritikerroste Netflix stand-up-specials af Katherine Ryan; ”Glitter Room” fra 2019 og ”In Trouble” fra 2017. Katherine var blot den anden UK-baserede komiker, der fik en Netflix Global 60’ special udgivet på alle territorier efter Jimmy Carr – og er stadig den eneste kvinde.

Katherine Ryan kan i UK snart ses som vært for primetime BBC Two-talentkonkurrence-serien ”All That Glitters”, ligesom hun også snart vil pryde skærmene som Joan Rivers i ”When Joan Kissed Barbra” på Now TV/Sky Arts. Ryan står også bag den populære podcast ”Telling Everybody Everything”, som fik liv under lockdown. Den har endnu ikke været ude af UKs Comedy Podcast top ti. Derudover har hun co-hosted seks serier af Comedy Centrals’ smash hitshow ”Your Face Or Mine” sammen med Jimmy Carr, og har været dommer på fire serier af Comedy Centrals’ store hit ”Roast Battle”, og vi kunne blive ved…

Ind til du kan opleve Katherine Ryan i DR Koncerthuset, kan du se lidt af hendes optræden i ”Just For Laughs” lige her:

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter