0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Katherine Ryan

3. sep '22 kl. 21:00

Koncertsalen

Katherine Ryan

Event er afholdt

Missus

Canadiske Katherine Ryan er én af sin generations mest skarpe og fremtrædende komikere, altid med en finger på pulsen. Publikum kan allerede nu godt glæde sig til en vanvittig morsom aften i Koncertsalen med kompromisløs stand-up, som efterlader dig med mavekramper på den helt gode måde.

Hun er stjernen i Netflix-hitserien ”The Duchess” samt to globale Netflix-comedy specials: ”In Trouble” og ”Glitter Room”, og nu vender komiker og tv-personlighed Katherine Ryan tilbage til scenen med sit helt nye liveshow Missus i Koncertsalen.

Showet kommer bl.a. omkring hvordan hun genopdagede kærligheden med sin barndomskæreste – altså mest fordi at Katherine, efter tidligere at have at have droppet forholdet, efterfølgende har giftet sig med sin første kærlighed … ved et uheld. Publikum kan se frem til at høre Katherine Ryans altid sjove nye perspektiver på livet, kærligheden og hvad det betyder at være Missus (kone).

39-årige Katherine Ryan, der er bosat i Storbritannien, dominerer i øjeblikket tv- og live-comedy scenerne rundt om i verden. Hendes debut i ‘Netflix serien ”The Duchess” blev udgivet i september 2020 og røg til tops på den britiske Netflix-liste, og tilbragte over en uge på førstepladsen. Katherine spiller ikke alene hovedrollen som den moderigtige, forstyrrede og generelt dårlige person, hvis forløsende kvalitet er, at hun ofrer alt for at blive en god mor, men skrev og var også executive producer på alle episoder. Serien har samlet en hær af fans og fået fantastiske anmeldelser med på vejen.

”The Duchess” følger op på to kritikerroste Netflix stand-up-specials af Katherine Ryan; ”Glitter Room” fra 2019 og ”In Trouble” fra 2017. Katherine var blot den anden UK-baserede komiker, der fik en Netflix Global 60’ special udgivet på alle territorier efter Jimmy Carr – og er stadig den eneste kvinde.

Katherine Ryan kan i UK snart ses som vært for primetime BBC Two-talentkonkurrence-serien ”All That Glitters”, ligesom hun også snart vil pryde skærmene som Joan Rivers i ”When Joan Kissed Barbra” på Now TV/Sky Arts. Ryan står også bag den populære podcast ”Telling Everybody Everything”, som fik liv under lockdown. Den har endnu ikke været ude af UKs Comedy Podcast top ti. Derudover har hun co-hosted seks serier af Comedy Centrals’ smash hitshow ”Your Face Or Mine” sammen med Jimmy Carr, og har været dommer på fire serier af Comedy Centrals’ store hit ”Roast Battle”, og vi kunne blive ved…

Ind til du kan opleve Katherine Ryan i DR Koncerthuset, kan du se lidt af hendes optræden i ”Just For Laughs” lige her:

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere