0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Kavakos & Dvoraks 7.

1. feb '18 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Kavakos & Dvoraks 7.

Event er afholdt

Kavakos & Dvoraks 7.

Sonning-prisvinderen Leonidas Kavakos er tilbage som dirigent, denne gang med to romantiske værker: Dvoraks medrivende Symfoni nr. 7 og den smukke, tragiske Cellokoncert af Schumann. Som solist har Kavakos inviteret den norske cellovirtuos Truls Mørk.

Den græske violinist og dirigent Leonidas Kavakos er en elsket gæst hos DR SymfoniOrkestret. Hans åndfulde, renfærdige spil gør ham til en musiker i særklasse. Kavakos har også sine meningers mod, og ved denne koncert dirigerer han to værker, som han synes fortjener særlig opmærksomhed.

Det første værk er Schumanns Cellokoncert. Romantisk musik, der på samme tid er lyrisk og turbulent. Schumann var en følsom sjæl, og Cellokoncerten er blandt de søgende, nyskabende værker fra hans sidste år. Leonidas Kavakos har inviteret den norske cellist Truls Mørk til at være solist her i Koncerthuset.

Blandt Dvoraks ni symfonier er det oftest nr. 8 og 9, der spilles. Den store Symfoni nr. 7 er et overset mesterværk, hvor Dvorak digter om både personlige og nationale kriser. Det er musik, Leonidas Kavakos sætter meget højt, og som han i år vil dirigere i forskellige lande – vi er så heldige, at Danmark er et af dem.

 

Hent orkesterliste her

Koncerten kan også opleves den 2. februar 2018

Dirigent

Leonidas Kavakos

Solist

Truls Mørk (cello)

Bartók

Ungarske skitser

Schumann

Cellokoncert

Dvorak

Symfoni nr. 7

Dirigent

Leonidas Kavakos

Solist, cello

Truls Mørk

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Programhæfte

Vil du gerne vide mere om koncerten, du skal ind og høre? Her kan du hente vores flotte programhæfte, hvor du kan finde info om musikere og komponister.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere