DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Kellermensch

3. mar '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Kellermensch

Event er afholdt

Kellermensch

Ud af mørket. Efter 8 års arbejde, på deres andet album “Goliath”, er Kellermensch nu tilbage. Anmelderne hylder albummets kvalitet, og åbningsnummeret “Bad Sign” har allerede, tydeligt, vist at bandets mørke univers er helt unikt.

Med det nye album i repertoiret indtager Kellermensch DR Koncerthuset for at give hvad der kun kan blive en intens og kaotisk affære.

Fra kælderen til DR Koncerthuset

I en mørk og dyster kælder befinder Kellermensch sig, og det er her at bandet iagttager og beskuer samfundet og det moderne menneske – disse iagttagelser danner rammen omkring bandets frustrerede fortællinger om afmagt, forliste forhold, personlige dæmoner og traumer – og nu, slæber bandet, for første gang, alle sine dæmoner og problemer med ind i DR Koncerthusets fine Koncertsal og kaster dem under et helt nyt lys.

Stormfuld optræden på SPOT 17

Bandet leverede en særdeles hårdtslående og intens optræden på dette års SPOT festival til publikum og anmelderes store begejstring. Sidstnævnte kvitterede med 5 og 6 stjerner og spåede at: “En så intens, kaotisk og smuk magtdemonstration som den i aften bliver svær at overgå, endsige gentage.”

GAFFA fremhævede koncerten som et af de bedste på dette års SPOT festival og gav dertil en flot 6/6 anmeldelse. Skribenten afslutter et flot skriv med disse ord: “Kellermensch er tilbage. Efter aftenens koncert på Spot Festival har de efterladt publikum sultne, men kræsne. En så intens, kaotisk og smuk magtdemonstration som den i aften bliver svær at overgå, endsige gentage.”

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Bestil bord på DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter