0Din kurv er tom

Kira Skov

13. feb '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Kira Skov

Spirit Tree­ Tour 2022

Da Covid sendte verden i isolation, greb Kira Skov ud til de vigtige kunstnere i sit liv for sammen at skabe meningsfuld musik i en meningsløs tid. Resultatet, “Spirit Tree”, kan opleves i Koncertsalen med Kiras forrygende liveband og gæsterne Mette Lindberg, Teitur, Marie Fisker, Stine Grøn og Michael Rexen under Vinterjazz 2022.

Da Covid ramte hele verden og sendte os alle i lockdown og isolation, følte Kira Skov trang til at række ud med sin musik til musikere og sangere, hun enten har arbejdet sammen med, kendt eller beundret, for sammen med dem at skabe mening i en ellers meningsløs tid og på trods af lang distance. På forunderlig vis lykkedes det ambitiøse forehavende. Resultatet blev “Spirit Tree”, som kan opleves til Vinterjazz 2022 i DR Koncerthuset med Kiras forrygende liveband og prominente gæstevokalister.

“Jeg sad i et lille kolonihavehus og skrev sangene. Albummet er så blevet til som en slags musik på ‘flaskepost’, forstået på den måde, at vi har sendt sangene rundt mellem hinanden som lydfiler, hvorpå der er blevet sunget og indlagt instrumenter i forskellige passager. Jeg er meget glad for, at de alle gerne ville være med,” siger Kira Skov.

Alle ville gerne være med, og resultatet foreligger i form af et opløftende og varieret album, “Spirit Tree”, med bidrag fra sangere og musikere som Jenny Wilson, Mark Lanegan, Bonnie Prince Billy, Teitur, John Parish, Bill Callahan, Lionel Liminana samt danske Mette Lindberg, Marie Fisker, Stine Grøn og Steen Jørgensen.

Begejstrede anmeldere har taget godt imod ’Spirit Tree’ albummet der udkom d. 14. maj:

”…en voldsomt inspirerende undersøgelse af duetkunstens muligheder. Skabt inden for rammerne af Kira Skovs unikke dansk-americana, duvende i stilfærdig smertensvals med et topklasseband…. skal nok få udlandet til at spidse ører.” ❤❤❤❤❤ Politiken

“……fantastisk givende og funklende højdepunkter på et skumringssmukt album, der er præget af et imponerende kvalitativt niveau over alle 14 numre. “Spirit Tree” er således endnu en stærk gren på det velvoksne træ, der gror og blomster med Kira Skov for hver udgivelse hun deler med verden, og “Spirit Tree” er en af den slags Skov ture, der kalder på en gentagelse.” ***** Side 33

“…..et fremragende album med 14 nye, originale sange og kompositioner af egen avl og nogle helt åbenlyst eminente samarbejder med udenlandske sangere….og danske dittoer…Selv bliver jeg ramt af en trang til at lytte igen og igen og igen, mere intenst – til smerten, vemodet og de glimt af lys og håb, som også findes.” ***** Gaffa

Nu indtager Kira Skov Koncertsalen med “Spirit Tree”, som hun præsenterer med et band bestående af Maria Jagd, Silas Tinglef, Oliver Hoiness, Anders AC Christensen samt gæstevokalisterne Teitur, M. Rexen, Mette Lindberg, Marie Fisker og Stine Grøn.

Om
Kira Skov er sanger, sangskriver og komponist. Hun brød igennem som frontfigur for gruppen Kira & The Kindred Spirit, men har siden markeret sig med en række prisvindende projekter herunder den succesfulde hyldest til Billie Holiday “Memories of Days Gone By”, Kira Skov/Peter Peter “Persona”, Kira Skov/Marie Fisker “The Cabin Project”, Kira Skov & Maria Faust “In The Beginning” samt flere soloudgivelser med stjerneproduceren John Parish. Hun har bl.a. også samarbejdet med internationale navne som Tricky og Bonnie Prince Billy.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud