Info om coronavirus - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Klassisk Top 50-Finalekoncert

5. okt '18 kl. 19:30

Koncertsalen

Klassisk Top 50-Finalekoncert

Event er afholdt

Klassisk­Top 50­Finalekoncert

Oplev de klassiske musikstykker, som danskerne holder allermest af, live i Koncertsalen. Både DR SymfoniOrkestret, DR KoncertKoret og solister er på scenen, når vi afslører de værker, som er blevet højst placeret i dette års Klassisk Top 50 på P2.

Værter: Stine Rosengren og Mathias Hammer.

I Klassisk Top 50 på P2 har danskerne dette efterår nomineret deres klassiske favoritværker. Hver dag op til finalekoncerten tælles ned fra nr. 50 på P2 – og her er chancen for at være med, når det endelig afsløres, hvilke klassiske værker der er allermest populære.

Koncerten sendes direkte på P2.

Se orkesterliste her

Se program for koncerten her

Gå ind på dr.dk/top50, hvor du kan nominere – og senere stemme på – dit favorit-korværk – klik her

 

Dirigent

Brad Lubman

Vært

Mathias Hammer

Vært

Stine Rosengren

 

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere