0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Kochanovsky & Rakhmaninov

8. sep '22 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Kochanovsky & Rakhmaninov

Event er afholdt

Kochanovsky & Rakhmaninov

Stanislav Kochanovsky, en af tidens nye store dirigenter, er tilbage i DR Koncerthuset med Rakhmaninovs overdådige musik. I koncertens anden halvdel viser Elgar os sin inderste verden i de elskede Enigma-variationer - og Charles Ives spørger universet om meningen med vores liv.

View this event in English

Den unge dirigent Stanislav Kochanovsky har taget DR Koncerthuset med storm. Han er en suveræn kunstner, der vrister alle farver og udtryk ud af musikken. Derfor passer den store, romantiske musik særligt godt til ham, og det er netop, hvad han præsenterer ved denne koncert.

Rakhmaninovs Klaverkoncert nr. 1 er musik på liv og død, hvor pianisten er placeret i en meget følelsesladet rolle. Rakhmaninov var en ganske ung mand, da han skrev musikken, og her rimer hjerte på smerte. Solist er den russiske klavervirtuos Nikolai Lugansky, uden diskussion en af de største fortolkere af Rakhmaninovs musik i dag.

Også i de elskede Enigma-variationer af Edward Elgar møder vi komponistens inderste følelser, udtrykt gennem intime portrætter af de mennesker, der stod ham nærmest. Under musikkens elegante overflade banker et varmt og følsomt hjerte. Men hvad venter der os efter livet? Charles Ives spørger nattehimlen om dette store spørgsmål – svaret, som han finder i musikken, er stadig en gåde…

Se programmet her

Koncerten kan også opleves den 9. september 2022 klokken 19.30. Læs mere her

Rakhmaninov

Klaverkoncert nr. 1

Charles Ives

The Unanswered Question

Elgar

Enigma-variationer

Dirigent

Stanislav Kochanovsky

Solist

Nikolai Lugansky, klaver

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter