0Din kurv er tom

Kochanovsky & Symphonie fantastique

14. okt '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Kochanovsky & Symphonie fantastique

Event er afholdt

Kocha­novsky & Symphonie fantastique

Eventyrlige billeder blomstrer frem i fransk musik af Fauré, Ravel og Berlioz. Sagnet om Pelléas og Melisande har en melankolsk skønhed, mens Berlioz slipper sine drømme og mareridt løs i Symphonie Fantastique. Endnu en franskmand, Pierre-Laurent Aimard, er solist i Ravels Klaverkoncert i G-dur.

DR Symfoniorkestret og den russiske dirigent Stanislav Kochanovsky opfører ved denne koncert to franske musikfortællinger om kærligheden. Først sagnet om Pelléas og Melisande, der ikke kan få hinanden. Gabriel Fauré skrev sin bedårende og gribende smukke musik i 1898. Den er særlig berømt for den rolige, melankolske sats Sicilienne.

Berlioz udstiller i Symphonie fantastique sine følelser, så man ikke er i tvivl om, at kærligheden gælder liv eller død! Vi følger med i hans drømme og mareridt om den kvinde, han ikke kan få – og ikke kan slippe. Symphonie fantastique er et fantasifuldt orkesterværk helt i særklasse og en forrygende oplevelse i en koncertsal.

Den tredje franskmand ved denne koncert er Pierre-Laurent Aimard, en af verdens førende pianister. Han er solist i Ravels Klaverkoncert i G-dur, et farvestrålende værk fuld af energiske rytmer, jazzede klange og særligt kendt for den fredfyldte, langsomme sats med den smukke klaversolo.

OBS programmet til denne koncert er ændret, idet Ravels Klaverkoncert erstatter Bartóks Bratschkoncert pga. afbud fra Antoine Tamestit.

Download programmet her

Se orkesterlisten her

 

Fauré

Pelléas og Mélisande, suite

Ravel

Klaverkoncert i G-dur

Berlioz

Symphonie fantastique

Dirigent

Stanislav Kochanovsky

Solist

Pierre-Laurent Aimard

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere