0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Kom og syng: Årstidssange

29. okt '22 kl. 16:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

Kom og syng: Årstidssange

med DR Vokalensemblet

Kom og syng med, når DR Vokalensemblet inviterer til fællessang ved skumringstid i DR Koncerthusets Studie 2. Dirigenten Carsten Seyer-Hansen er klar ved flygelet og fortæller også om sangene, som er udvalgt blandt de mest elskede danske årstidssange.

Når mørket sænker sig og dagene bliver kortere, er det oplagt at mødes for at synge sammen. Og når en erfaren kordirigent fører an og spiller til, kan man samtidig lære lidt nyt om de danske årstidssange, vi kender så godt – og måske endda føje et par nye til repertoiret.

Til dette fællessangsarrangement er det dirigenten Carsten Seyer-Hansen, kendt fra bl.a. Københavns Domkirke, Aarhus Domkirke og Københavns Drengekor, som leder publikum og DR Vokalensemblet gennem nogle af de mest elskede danske efterårssange.

Der bliver også mulighed for at opleve DR Vokalensemblets særlige fornemmelse for den danske sangskat, som har vundet international genklang gennem bl.a. albummet Årstiderne – 28 danske sange. Alt i alt en eftermiddag, som lyser op i efterårsmørket og giver ny energi til de kolde vintermåneder!

Dirigent og vært

Carsten Seyer-Hansen

Kor

DR Vokalensemblet

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter