0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Kom og syng: Brahms’ Requiem

25. feb '23 kl. 13:30

Studie 2

Kom og syng: Brahms’ Requiem

Brahms’ Requiem med DR Vokalensemblet

Kom og vær med til at synge Brahms’ elskede Requiem sammen med DR Vokalensemblets sangere og dirigent Poul Emborg! En workshop for alle, der kan lide at synge i kor – med afsluttende minikoncert i Studie 2.

Efter tidligere sæsoners populære workshops for korsangere er vi glade for at kunne byde velkommen til endnu en aften i kormusikkens tegn, hvor du sammen med DR Vokalensemblets sangere er med til at fortolke et af den klassiske musiks udødelige mesterværker.

Sammen skaber vi et stort kor, hvor DR’s professionelle sangere står rundt om – og sammen med – vores syngende gæster. Dirigent og vært Poul Emborg leder koret gennem eftermiddagens musikalske workshop, hvor vi sammen udforsker Brahms’ elskede værk for kor og orkester, Ein Deutsches Requiem.

I løbet af eftermiddag får du tips og inspiration til opvarmning og sangteknik fra Poul Emborg og DR Vokalensemblets sangere, og vi runder også historien bag tilblivelsen af Brahms’ værk. Som afslutning opfører vi nogle af satserne ved en uformel minikoncert, hvor du er velkommen til at invitere familie og venner.

Aftenen finder sted i DR Koncerthusets Studie 2 – det største af husets koncertstudier, som har dannet scene for mange berømte kunstnere og vigtige musikalske begivenheder siden DR Koncerthuset åbnede i 2009.

Dette arrangement er rettet mod amatørkorsangere i alle aldre og stemmetyper.

Praktisk information:

  • Du modtager noderne på pdf i god tid inden koncerten – og de vil også blive udleveret når I ankommer til studie 2.
  • Aftenen starter kl. 14.00 og slutter kl. 18.00
  • Der vil være en pause med te og kaffe i løbet af eftermiddagen
  • Den afsluttende ”koncert” starter kl. 17.15
  • Du vil modtage yderligere praktisk information, når begivenheden nærmer sig

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere