0Din kurv er tom
Aflyst

Kom og syng: Brahms’ Requiem

4. apr '20 kl. 13:30

Studie 2

Kom og syng: Brahms’ Requiem

Event er afholdt

Kom og syng: Brahms’ Requiem

Mahlers Symfoni nr. 3 er et storværk i seks satser, der kræver et udvidet symfoniorkester, to kor og en sangsolist på scenen. Det store musikalske udtræk bruger Mahler til at beskrive naturen, kærligheden og menneskets åndelige udvikling. Marin Alsop fra USA dirigerer denne enestående koncert.

Velkommen til en aften, hvor du sammen med DR Vokalensemblets professionelle sangere er med til at fortolke et af kormusikkens udødelige mesterværker.

Sammen skaber vi et stort kor, hvor ensemblets sangere står rundt om – og sammen med – vores syngende gæster. Dirigent og vært Phillip Faber leder koret gennem aftenens musikalske workshop, hvor vi sammen udforsker Brahms’ elskede Requiem.

I løbet af aftenen får du tips og inspiration til opvarmning og sangteknik fra Phillip Faber og DR Vokalensemblets sangere, og vi runder også historien bag Brahms’ mægtige værk, som han selv kaldte ’et requiem for de levende, ikke de døde’. Som afslutning opfører vi et par af satserne ved en uformel minikoncert, hvor du er velkommen til at invitere familie og venner.

Workshoppen finder sted i DR Koncerthusets Studie 2 – det største af husets koncertstudier, som har dannet scene for mange berømte kunstnere og vigtige musikalske begivenheder siden DR Koncerthuset åbnede i 2009.

Dette arrangement er rettet mod amatørkorsangere i alle aldre og stemmetyper.

Hvis du ønsker at deltage, bedes du sende nedenstående kontaktoplysninger til adressen syng@dr.dk senest 27. marts, så vi kan planlægge eftermiddagen bedst muligt:

NAVN
STEMMETYPE
EVT. KOR
EMAIL ADRESSE
MOBILTELEFON (valgfrit)

Praktisk information:
• Billetter til workshoppen koster kr. 100
• Inden den 4. april vil du modtage noderne på PDF. De vil også blive udleveret når du ankommer til studie 2.
• Eftermiddagen starter kl.13.30 og slutter kl. 17.30
• Vi byder på te, kaffe og kage i pausen
• Den afsluttende ”koncert” starter kl. 16.15
• Du vil modtage yderligere praktisk information, når begivenheden nærmer sig

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere