0Din kurv er tom

Kom og syng Carl Nielsen

27. apr '23 kl. 17:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

Kom og syng Carl Nielsen

med DR Vokalensemblet

Kom og syng med, når DR Vokalensemblet inviterer til fællessang med Carl Nielsens bedste og mest elskede sange i DR Koncerthusets Studie 2. Dirigenten Carsten Seyer-Hansen er klar ved flygelet og fortæller også om sangene, som er blevet en uvurderlig del af den danske sangskat.

Det er underligt, at naar jeg skriver disse letfattelige, enkle Melodier er det som om det slet ikke er mig der komponerer; det er som om det var Folk fra min Barndom ovre paa Fyn eller som om det var det danske Folk som ønsker noget igennem mig.”

Sådan beskrev Carl Nielsen selv de stærke musikalske rødder, som han selv følte kom til udtryk i de hundredvis af sange, han nåede at skrive gennem sit liv.

Carl Nielsen blev en lidenskabelig fornyer af den danske sangtradition, og i dag kan de fleste danskere stadig nynne med på mange af hans sange. Til dette fællessangsarrangement med DR Vokalensemblet kan du synge med på både kendte og mindre kendte sange af Nielsen, ført an af korets sangere og dirigenten Carsten Seyer-Hansen, kendt fra bl.a. Københavns Domkirke, Aarhus Domkirke og Københavns Drengekor.

Der bliver også mulighed for at opleve DR Vokalensemblet synge nogle af Nielsens såkaldte kunstsange, som de tidligere har indspillet på et meget anmelderrost album. Indspilningen fik bl.a. fem hjerter i Politiken og international ros i bl.a. tidsskriftet Gramophone, hvor anmelderen konstaterede, at ”Denmark is singing very well”, og i American Record Guide med ordene ”Simply a delight!”

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Vokalensemblets koncertpakke “Nielsen & sangen”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Dirigent

Carsten Seyer-Hansen

Kor

DR Vokalensemblet

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere