DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst

Kom og syng: danske sange

1. feb '21 kl. 17:30

Studie 2

Se rabatmuligheder

Kom og syng: danske sange

Aflyst

Kom og syng: danske sange

Kom og syng med, når DR Vokalensemblet inviterer til fællessang ved fyraftenstid i DR Koncerthusets Studie 2. Dirigent og tv-vært Phillip Faber akkompagnerer fra flygelet og fortæller om sangene, som er udvalgt blandt de mest elskede danske årstidssange.

Denne koncert er aflyst i henhold til de gældende retningslinjer for kulturarrangementer. Har du billet til koncerten, kontakter DR Koncerthuset dig direkte på mail. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant og betalt på forhånd, refunderes bestillingen automatisk sammen med billetten.
Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

At synge sammen er noget særligt. Og når en erfaren vært fører an, kan man samtidig lære lidt nyt om de danske sange, vi kender så godt – og måske endda føje et par nye til repertoiret.

Til dette fyraftensarrangement er det Phillip Faber, kendt fra bl.a. Den klassiske musikquiz, Danmark synger julen ind og DR 2’s Højskolemarathon, som leder publikum og DR Vokalensemblet gennem nogle af de mest elskede danske årstidssange.

Der bliver også mulighed for at opleve DR Vokalensemblets særlige fornemmelse for den danske sangskat, som har vundet international genklang gennem korets seneste CD Årstiderne – 28 danske sange. Alt i alt en eftermiddag, som burde drive enhver vinterdepression på flugt!

Dirigent

Phillip Faber

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere