0Din kurv er tom
Udsolgt

KOM OG SYNG Mozarts Requiem med DR VokalEnsemblet

11. apr '19 kl. 18:30

Studie 2

KOM OG SYNG Mozarts Requiem med DR VokalEnsemblet

Event er afholdt

Kom og syng

Kom og vær med til at synge Mozarts berømte Requiem sammen med DR VokalEnsemblets sangere og dirigent Phillip Faber! En workshop for alle, der kan lide at synge i kor – med afsluttende minikoncert i Studie 2.

Velkommen til en aften, hvor du sammen med DR VokalEnsemblets professionelle sangere er med til at fortolke et af kormusikkens udødelige mesterværker.

Sammen skaber vi et stort kor, hvor ensemblets sangere står rundt om – og sammen med – vores syngende gæster. Dirigent og vært Phillip Faber leder koret gennem aftenens musikalske workshop, hvor vi sammen udforsker Mozarts berømte Requiem.

I løbet af aftenen får du tips og inspiration til opvarmning og sangteknik fra Phillip Faber og DR VokalEnsemblets professionelle sangere, og vi runder også historien bag Mozarts ikoniske værk, som var ufuldendt ved komponistens død i 1791. Som afslutning opfører vi et par af satserne ved en uformel minikoncert, hvor du er velkommen til at invitere familie og venner.

Aftenen finder sted i DR Koncerthusets Studie 2 – det største af husets koncertstudier, som har dannet scene for mange berømte kunstnere og vigtige musikalske begivenheder siden DR Koncerthuset åbnede i 2009.

Dette arrangement er rettet mod amatørkorssangere i alle aldre og stemmetyper.

Der har været en overvældende interesse, og vi kan derfor på nuværende tidspunkt ikke tage imod nye tilmeldinger. Ønsker du at komme på venteliste, så send os gerne nedenstående kontaktoplysninger på syng@dr.dk så kontakter vi dig i tilfælde af afbud.

Kontaktoplysninger til venteliste:
NAVN
STEMMETYPE
EVT. KOR
EMAIL ADRESSE
MOBILTELEFON (valgfrit)

Praktisk information:

  • Arrangementet er gratis
  • Inden den 11. april vil du modtage noderne på pdf – de vil også blive udleveret når I ankommer til studie 2.
  • Aftenen starter kl.18.30 og slutter kl.21.30
  • Der vil være en pause med te og kaffe om aftenen
  • Den afsluttende ”koncert” starter kl.20.55
  • Du vil modtage yderligere praktisk information, når begivenheden nærmer sig

 

Dirigent

Philip Faber

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere