DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Koray Avci

13. mar '21 kl. 20:30

Koncertsalen

Koray Avci

Koray Avci

Tyrkiske Koray Avci er på få år gået fra at være talentfuld gademusiker til frontløber for en ny generation af tyrkiske folkemusikere. Til foråret turnerer han rundt i Europa og lægger vejen forbi Koncertsalen.

Koncerten med Koray Avci den 10. april 2020 kl. 20.30 er udsat til den 13. marts 2021 kl. 20.30. Har du billet til koncerten, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. covid-19

Når Koray Avci på rekordtid har tilkæmpet sig en stjernestatus på den tyrkiske folkemusikscene, ligger der ikke blot en hårdtarbejdende indsats bag, men der er i sandhed tale om, at et råt talent finder vejen ind til publikums hjerter med en berusende vokal iklædt fængslende melodier – en yderst interessant sammensætning, der indkapsler Koray Avcis autentiske og kunstneriske karakter og kendetegn.

Publikum kan se frem til en koncert, hvor man præsenteres for Koray Avcis musikalske univers med et spændingsfelt mellem fængende ballader og de nyeste hits med højt tempo og skøn energiudladning.

Koray Avci har mange følgere på YouTube og mange af hans videoer har opnået mange millioner visninger, f.eks. denne akustiske udgave af sangen ”Dostum, Dostum, som har rundet over 11 millioner på bare seks måneder:

 

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Parking and transportation

DR Koncerthuset is located on Ørestads Boulevard 13, Copenhagen S, accompanied by good transportation options.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Mad & Drikkevarer

Læs mere om retningslinjer for mad & drikkevarer i DR Koncerthuset.

Mere

Se det på DR1

Se det live på DR1

Mere

Hør koncerten på P6

Koncerten sendes på P6

Mere

Hør koncerten på P5

Koncerten sendes på P5

Mere

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere