DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Koray Avci

30. jan '22 kl. 20:30

Koncertsalen

Koray Avci

Koray Avci

Tyrkiske Koray Avci er på få år gået fra at være talentfuld gademusiker til frontløber for en ny generation af tyrkiske folkemusikere. Nu lægger han vejen forbi Koncertsalen i forbindelse med sin turné rundt i Europa.

Når Koray Avci på rekordtid har tilkæmpet sig en stjernestatus på den tyrkiske folkemusikscene, ligger der ikke blot en hårdtarbejdende indsats bag, men der er i sandhed tale om, at et råt talent finder vejen ind til publikums hjerter med en berusende vokal iklædt fængslende melodier – en yderst interessant sammensætning, der indkapsler Koray Avcis autentiske og kunstneriske karakter og kendetegn.

Publikum kan se frem til en koncert, hvor man præsenteres for Koray Avcis musikalske univers med et spændingsfelt mellem fængende ballader og de nyeste hits med højt tempo og skøn energiudladning.

Koray Avci har mange følgere på YouTube og mange af hans videoer har opnået mange millioner visninger, f.eks. denne akustiske udgave af sangen ”Dostum, Dostum, som har rundet over 11 millioner på bare seks måneder:

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter