0Din kurv er tom

Korean Symphony Orchestra

16. jan '19 kl. 19:30

Koncertsalen

Korean Symphony Orchestra

Event er afholdt

Korean Symphony Orche-­stra

2019 markerer 60-året for det diplomatiske samarbejde mellem Danmark og Sydkorea. I den forbindelse gæster det førende sydkoreanske orkester, Korean Symphony Orchestra Koncertsalen med et spændende repertoire, der viser orkestrets store spændvidde.

Korean Symphony Orchestra blev dannet i 1985 og siden da, har orkestret arbejdet på at udvikle den koreanske symfoniske musik.

Orkestret optræder både i hjemlandet og internationalt og spiller imponerende 90 koncerter årligt.

Til koncerten i DR Koncerthuset, kan publikum glæde sig til at opleve orkestrets store spændvidde, når de til aftenen har sammensat et spændende og alsidigt program, der både rummer velkendte europæiske komponister samt et udvalg af sydkoreanske værker.

Solister ved koncerten er den unge, succesfulde sopran Sunyoung Seo og den fremadstormende fløjtenist Yubeen Kim. I spidsen for det hele står orkestrets faste dirigent, Chi-Yong Chung, der med sine levende fortolkninger og store musikalske forståelse, er en af de mest efterspurgte dirigenter i Sydkorea.

Download programmet her
Download in korean here

Program:

J. Strauss II / Overture from Operetta

Carl Nielsen Fløjtekoncert (D.F.119)

Dong Sun Chae / Bird, Bird (Seya Seya)

Dong Jin Kim / New Arirang (Sin Arirang)

G. Verdi / Pace, pace mio dio! from Opera

A.Dvořák / Song to the moon from Opera

June Hee Lim / Overture from Symphonic Poem Op.71

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere