DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsolgt

Lahav Shani & Tchaikovsky’s 4th

23. okt '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Lahav Shani & Tchaikovsky’s 4th

Event er afholdt

Lahav Shani & Tchaikovsky’s 4th

Due to Corona quarantine regulations conductor Emmanuel Krivine is cancelling his visit on the 22nd and 23rd October. Fortunately the up and coming conductor Lahav Shani will step in. Thus the program for the concerts has been changed and will feature Chopin’s piano concerto nr. 1 with Yulianna Avdeeva, and Tchaikovsky’s Symphony nr. 4.

H.C. Andersens eventyr har betaget mange komponister. Eventyret om Den lille havfrue blev af den geniale østrigske komponist Zemlinsky i 1902 forvandlet til et stort orkesterværk med magiske stemninger, der på bevægende vis fører os gennem H.C. Andersens fabel om kærligheden, livet og døden.

En anden historie fortæller den franske komponist Berlioz i sin forrygende ouverture Romersk Karneval. Her er det en gadefest i Rom, musikken tager os med til. Trompeterne gjalder og dansen fortsætter til den lyse morgen, når folkemængderne bevæger sig rundt i de italienske gader.

I Chopins Klaverkoncert nr. 1 står vi ansigt til ansigt med en forelsket komponist på bare 20 år. Solisten i den poetiske klaverkoncert er Yulianna Avdeeva fra Rusland, der mestrer musikken som få – hun har vundet den store Chopin-konkurrence i Chopins fødeby, Warszawa. Aftenens dirigent er den erfarne Emmanuel Krivine, en af Frankrigs førende dirigenter, der for første gang optræder i DR Koncerthuset.

Koncerten kan også opleves den 22. oktober 2020 klokken 19.30. Læs mere her

Program


Chopin

Piano Concerto no 1

Tchaikovsky

Symfoni nr. 4

Conductor

Lahav Shani

Soloist, piano

Yulianna Avdeeva

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere