0Din kurv er tom

Kwamie Liv

20. okt '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Kwamie Liv

Kwamie Liv

Kwamie Livs koncert i Koncertsalen i starten af 2020 blev udsolgt – men til efteråret er der igen chance for at opleve den betagende stemme og de rørende sange, der kendetegner hendes toneangivende musikalitet og popularitet hos danskerne.

Det er gået stærkt for den dansk-zambianske musiker og sangskriver Kwamie Liv, siden hun i slutningen af 2018 og efter længere tids venten udsendte debutpladen ”Lovers That Come and Go”, som indeholder de populære sange ”Blasé” og ”New Boo”.

Samtidig fik mange danskere øjnene op for Kwamie Livs urørlige musikalske format, da hun fortolkede Kim Larsens ”Pianomand” ved den store mindekoncert på Rådhuspladsen i København, og nu med Kwamie Livs medvirken i dette års udgave af Toppen af Poppen, har flere hundredtusinde danskere fået øjnene op og er blevet draget af hendes mørke betagende stemme og hendes yndige, fascinerende væsen i bjergtagende fortolkninger.

Forinden debuten har Kwamie Liv gjort sig særdeles godt bemærket både herhjemme og i udlandet med sange fra ep’en ”Lost in the Girl” og det faktum, at hun besidder en sjældenhørt og ubesværet stemme, der drager publikum ind i det elektroniske, urbanklingende lydunivers – hvilket danner rammen om Kwamie Livs fascinerende historiefortællinger om alverdens steder og byer, hun har rejst og boet i.

Sange som ”New Boo” og “Blasé” fra debutudgivelsen har cementeret en solid fanbase på tværs af Europa, hvor hendes musik har været i anselig rotation bl.a. på fransk og engelsk radio, mens hun gang på gang hypes af prestigefyldte mode- og musikmagasiner på tværs af landegrænser.

Over flere år har Kwamie Liv også på de danske breddegrader etableret sig som en artist i spotlyset med stigende bevågenhed fra de etablerede musikmedier og ikke mindst fra airplay på P3 og P6 Beat.

Om debutalbummet skrev Berlingske bl.a.:
”Lovers That Come And Go« handler om ikke at love mere, end man kan holde, når det gælder kærligheden. Men debutalbummet lover en virkelig stor karriere for Kwamie Liv”

Hvad Kwamie Liv helt præcist kommer med af sange i Koncertsalen, løfter hun ikke sløret for, men mon ikke, at du kan forvente et møde vokalistens særegne og bjergtagende version af Kim Larsens ”Pianomand”, som hun så smukt har fortolket tidligere:

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere