DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste

Kwamie Liv

20. okt '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Kwamie Liv

Skriv dig på venteliste

Kwamie Liv

Kwamie Liv vender tilbage til Koncertsalen med sin betagende stemme og de rørende sange, der kendetegner den dansk-zambiske sangerindes toneangivende musikalitet og popularitet hos danskerne.

Det er gået stærkt for musiker og sangskriver Kwamie Liv, siden hun i slutningen af 2018, efter længere tids venten, udsendte debutpladen ”Lovers That Come and Go”, som indeholder de populære sange ”Blasé” og ”New Boo”.

Samtidig fik mange danskere øjnene op for Kwamie Livs urørlige musikalske format, da hun fortolkede Kim Larsens ”Pianomand” ved den store mindekoncert på Rådhuspladsen i København, og ved sidste års medvirken i Toppen af Poppen, fik flere hundredetusinde danskere øjnene op for hendes mørke betagende stemme, hendes fascinerende væsen og bjergtagende fortolkninger. Igen i år er hun aktuel i det helt særlige, 10-års jubilæumssæson, hvor hun fortolker sange med sin fængende Kwamie-vibe, sammen med nogle af Danmarks største artister.

Forinden debuten har Kwamie Liv gjort sig særdeles godt bemærket både herhjemme og i udlandet med sange fra ep’en ”Lost in the Girl” og det faktum, at hun besidder en sjældenhørt og ubesværet stemme, der drager publikum ind i det elektroniske, urbanklingende lydunivers – hvilket danner rammen om Kwamie Livs fascinerende historiefortællinger om alverdens steder og byer, hun har rejst og boet i.

Sange som ”New Boo” og “Blasé” fra debutudgivelsen har cementeret en solid fanbase på tværs af Europa, hvor hendes musik har været i anselig rotation bl.a. på fransk og engelsk radio, mens hun gang på gang hypes af prestigefyldte mode- og musikmagasiner på tværs af landegrænser.

Over flere år har Kwamie Liv også på de danske breddegrader etableret sig som en artist i spotlyset med stigende bevågenhed fra de etablerede musikmedier og ikke mindst fra airplay på P3 og P6 Beat.
Om debutalbummet skrev Berlingske bl.a.:

”Lovers That Come And Go« handler om ikke at love mere, end man kan holde, når det gælder kærligheden. Men debutalbummet lover en virkelig stor karriere for Kwamie Liv”

Hvad Kwamie Liv helt præcist kommer med af sange i Koncertsalen, løfter hun ikke sløret for, men mon ikke, at du kan forvente et møde vokalistens særegne og bjergtagende version af Kim Larsens ”Pianomand”, som hun så smukt har fortolket tidligere:

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere