0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

La La Land­ In Concert

12. nov '17 kl. 19:30

Koncertsalen

La La Land­ In Concert

Event er afholdt

La La Land in Concert

Oplev den anmelderroste film på et stort biograflærred, mens Czech National Symphony Orchestra spiller den Oscar®-vindende musik fra filmen live. Det er historien om en skuespillerinde og en jazzmusiker, der kæmper for at få enderne til at mødes i Los Angeles, der er kendt for at knuse både håb og hjerter.

Den anmelderroste film vises på et stort biograflærred, mens Czech National Symphony Orchestra spiller den Oscar®-vindende musik fra filmen live.

LA LA LAND er udgivet af Liongate’s Summit Entertainment, har tjent over 400 millioner dollars i internationalt billetsalg og er vinder af seks Oscars®, herunder ”Bedste skuespillerinde” til Emma Stone, der spiller over for Ryan Gosling – nomineret til ”Bedste skuespiller”.

LA LA LAND fortæller historien om Mia (Stone), en aspirerende skuespillerinde og Sebastian (Gosling), en dedikeret jazzmusiker, der kæmper for at få enderne til at mødes i en by (Los Angeles), der er kendt for at knuse både håb og hjerter. Gennem musik og sang udforskes glæden og smerten ved at forfølge sine drømme.

De originale vokaler indspillet af Stone, Gosling og popikonet John Legend vil blive akkompagneret af et big band sammen med en symfonisk besætning.

 

 

 

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere