0Din kurv er tom

Læderhalsene Ekstrakoncert

24. feb '19 kl. 15:00

Koncertsalen

Læderhalsene Ekstrakoncert

Event er afholdt

Læderhalsene

Læderhalsenes indtog i Koncertsalen er så eftertragtet, at koncerten allerede melder udsolgt flere måneder før - derfor stimler Læderhalsene sammen endnu en gang og slår dørene op til en ekstrakoncert tidligere samme dag.

Glem alt om blide engletoner og rækker af uskyldsrene korsangere, der gemmer sig bag nodestativerne. Det her er hverken blidt eller pænt. Det her er Læderhalsene, og du kan opleve dem hele to gange samme dag i Koncertsalen.

I mere end 25 år har Læderhalsene fyret den af på store og små scener i hele landet – og i Cannes, Arizona og New York. De sidste fem år har koret derudover været musikalsk backup for Selvsving Galla i netop DR Koncerthuset.

Denne aften i selskab med Læderhalsene bliver en konfettikanon af musikalske lækkerier skudt af. Det 40 mand store kor blæser publikum bagover med et forrygende mix af svulstige kornumre holdt i stram line af et altid toptunet band.

Glæd dig til klassikere som ”Bohemian Rhapsody”, nye medleys og nogle af de skarpeste numre fra Selvsvings bagkatalog. Satiriske tekster og smukke ballader, der trækker vand i øjnene og giver dig lyst til at kramme sidemanden. Og ikke mindst et par småflabede overraskelser.

Det er ømt! Det er live, funky og uforskammet lækkert!

Koret Læderhalsene består af en stor samling dygtige solister. Stærke personligheder, der skiftes til at stå i spotlightet med det bragende kor bag sig. De 40 sangere går på scenen med en medrivende energi, der altid starter en fest – også for publikum. Koret er oprindeligt dannet i Helsingør i 1991, og har siden starten sat scenen som Danmarks fedeste showkor, der altid starter en fest, du ikke vil gå glip af.

Her kan du få en lille forsmag på, hvordan det visuelt forholder sig og ikke mindst lyder, når Læderhalsene indtager DR Koncertsalen:

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere