0Din kurv er tom

Langt ud’ i skoven

5. jun '22 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Langt ud’ i skoven

Event er afholdt

En familie­koncert med DR Børnekoret & Dreamers’ Circus

Tag hele familien med på en eventyrlig musikalsk rejse langt ud i skoven med finurlige og folkekære rim, remser, vandrehistorier, sange og sanglege. En skøn og varm musikoplevelse i Koncertsalen med DR Børnekoret og de tre fantastiske spillemænd i folkemusiktrioen Dreamers' Circus.

Den danske sangskat og vores danske folkebørnesange ligger som grundtone i vores fælles musikalske DNA – hvem kender ikke Ole, der sad på en knold og sang, fjeren i reden og drengen på puden langt ude i skoven…?

Her er muligheden for at dyrke de kendte melodier, remser og finurlige tekster på en ny måde, for DR Børnekoret og folkemusikbandet Dreamers’ Circus har skabt helt nye versioner af ti folkekære børnesange, som kan opleves live i DR Koncerthuset – samtidig med, at de udkommer på et fysisk og digitalt album.

Vi inviterer børn, forældre og bedsteforældre ind i en eventyrlig, musikalsk fortælling i den flotte Koncertsal, hvor du kan møde Ole og hans far som gennem hullet i hækken finder folkekære rim, remser, vild musik, eventyrlige træer, bakker, dyr (små som store), anekdoter og masser af nærvær.

Ud over DR Børnekoret og de tre fantastiske spillemænd i Dreamers’ Circus medvirker en række gæstemusikere. På scenen kan du også se visuals til hver sang, som sætter gang i fantasien.

I forlængelse af koncerten udkommer albummet Langt ud’ i skoven med DR Børnekoret og Dreamers’ Circus som både fysisk og digitalt album på Dacapo Records.

Min. alder 3 år.

Se programmet her

Langt ud' i skoven

Download det fulde program her!

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere