0Din kurv er tom

Lars Lilholt

3. nov '22 kl. 20:00

Studie 2

Lars Lilholt

Storyteller 2022

”Kald det kærlighed, kald det lige hvad du vil”. Oplev en intim, hyggelig og nærværende koncertaften i selskab med Lars Lilholt og den folkekæres musikers store bagkatalog. En aften med masser af musik, krydret med historier og anekdoter fra mange oplevelser på farten om, hvordan sangene blev til og meget mere.

Lars Lilholt er en folkekær dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpestort talent for at bruge det danske sprog, og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

Lars Lilholt har solgt over 2 millioner albums, og har turneret i efterhånden mange år. I halvfjerdserne med folk rock-legenderne Kræn Bysteds, og siden 1983 på spillesteder og festivaler med “De Lyse Nætters Orkester”, Lars Lilholt Band, samt med Johnny Madsen og Allan Olsen i Dalton.

Til efteråret drager Lars Lilholt igen på Storyteller-turné, som bedst kan beskrives som et inimt, hyggeligt og nærværende set-up, hvor Lars backes op af dette stærke hold:

Eddi Jarl, trommer og kor
Gert Vincent, guitar og kor
Kristian Fogh, keyboards og kor
Mads Kjøller Henningsen, fløjte, drejelire og kor

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter