0Din kurv er tom

Laurie Anderson + Zeitkratzer – live

24. sep '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Laurie Anderson + Zeitkratzer – live

Event er afholdt

Laurie Anderson + Zeitkratzer

Oplev denne enestående konstellation mellem Laurie Anderson og Zeitkratzer. Ved en af to europæiske koncerter, danner DR Koncertsalen ramme om, hvad der tegner til at blive et monumentalt møde mellem afgørende og kunstmusikalske sind.

NB: Ny information om koncertproduktionen muliggør flere billetter i salg og i flere priskategorier fra 275-500 kr. + gebyr.

Første halvdel af koncerten i september gælder et helt nyt værk udtænkt af Anderson til netop samarbejdet med Zeitkratzer. Det bliver med ensemblet i offensiv front og Laurie Anderson som essentiel medvirkende.

I anden halvdel af koncerten præsenteres der en ny version af The Language of the Future – Andersons eminente værk, der er i fortløbende udvikling. Zeitkratzer medvirker naturligvis som gæster i en særlig rolle, og der vil også indgå en filmisk dimension.

En tidligere version af værket er blevet beskrevet som en ’stand-up elegi, hvor hendes observationer, anekdoter og trippede-historier spænder over rum, tid, politik, lingvistik og alt imellem’.

Laurie Anderson er en New York-baseret komponist, sanger, musiker, performancekunstner og skuespiller. Hun regnes som elektronisk musikpioner og har præget art-rocken med sit signifikante og eksperimenterende udtryk.

Siden 1999 har Zeitkratzer opbygget et idiosynkratisk og banebrydende repertoire som spænder fra Xenakis og Stockhausen til Jim O’Rourke, Terre Thaemlitz, Carsten Nicolai (Alva Noto) og eksempelvis også værket ’Metal Machine Music’ af netop Laurie Andersons afdøde ægtemand Lou Reed.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Parking and transportation

DR Koncerthuset is located on Ørestads Boulevard 13, Copenhagen S, accompanied by good transportation options.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere