0Din kurv er tom

Leg med Rytmevæsenet

16. okt '21 kl. 10:00

Studie 3

Leg med Rytmevæsenet

Leg med Rytmevæsenet

Kom og få en skør, skæv og musikalsk oplevelse med dine børn! To af Danmarks mest farverige slagtøjsspillere blander musik, improvisation, performance og klovneri i en skøn pærevælling, så det er umuligt at sidde stille.

Aldersgruppe: 3-9 år

Inde på Rytmevæsenet er der normalt styr på rytmerne. Men det er ikke så nemt, når rytmerne bliver sat fri. De små frække rytmevæsner slipper løs, og pludselig swinger det hele, så ingen kan sidde stille. Bevæbnet med trommestikker, computerteknik, masser af hjemmebygget slagtøj og slapstick møder Carl og Thomas Rytmevæsenet.

Thomas Sandberg og Carl Quist-Møller er to af Danmarks mest farverige slagtøjsspillere og kreative tusindkunstnere. Her kan du opleve dem for fuld musik i DR Koncerthusets Studie 3, hvor de fyrer op under både børn og voksne med vilde rytmer og skøre idéer.

Medvirkende:
Carl Quist-Møller og Thomas Sandberg

Denne koncert fra DR Musikariet er støttet af fondsmidler og er derfor gratis at deltage i, bortset fra et mindre billetgebyr.

 

Koncerten kan også opleves den 16. oktober 2021 klokken 13.30. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 17. oktober 2021 klokken 10.00. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 17. oktober 2021 klokken 13.30. Læs mere her

 

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter