DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst

Leonidas Kavakos & Enrico Pace

23. jan '22 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Leonidas Kavakos & Enrico Pace

Event er afholdt

Leonidas Kavakos & Enrico Pace

Den fænomenale græske violinist Leonidas Kavakos vender tilbage til DR Koncerthuset i tæt samspil med sin faste pianist Enrico Pace. Oplev den prisvindende duo i Beethovens store Kreutzer-sonate og sonater af Schubert og Schumann.

OBS Koncerten Leonidas Kavakos & Enrico Pace søndag den 23. januar er desværre udsat til en senere dato. Har du billet til koncerten, bliver du kontaktet direkte af DR Koncerthuset på mail.
Vi håber, at koncerten kan gennemføres i den kommende sæson, men en præcis dato er endnu ikke fastsat.

“Uovertruffen”, ”sublim”, ”violintroldmand” eller slet og ret: en af verdens førende violinister netop nu. Den danske presse er ikke i tvivl om, at græske Leonidas Kavakos sprænger alle rammer for, hvad vi kan forvente af en klassisk violinist.

Alligevel er Leonidas Kavakos en kunstner, som altid sætter musikken i centrum og på én gang er nytænkende, ydmyg og kompromisløs i sit spil. Han har flere gange optrådt som solist og dirigent med DR Symfoniorkestret med enorm succes, og i 2017 modtog han den ærefulde Sonnings Musikpris på scenen i Koncertsalen.

Nu vender Kavakos tilbage til Koncertsalen med en koncert, som er en enestående mulighed for at opleve alle nuancer i hans fænomenale violinspil. Sammen med sin mangeårige partner, den italienske pianist Enrico Pace, giver Leonidas Kavakos en eksklusiv duo recital med sonater for violin og klaver af Beethoven, Schubert og Schumann.

På programmet er bl.a. Beethovens store Kreutzer-sonate i A-dur, som er kendt for sin teknisk krævende violinstemme og sit enorme udtryksregister. Sonaten blev udødeliggjort af den store russiske forfatter Leo Tolstoj, der opkaldte sin roman Kreutzer Sonaten efter Beethovens værk, og gennem utallige filmatiseringer, teaterstykker og malerier har romanen medvirket til at udbrede kendskabet til Beethoven og hans musik.

Samspillet mellem mesterviolinisten Leonidas Kavakos og hans faste pianist Enrico Pace er i en klasse for sig, og duoen har vundet flere internationale priser for deres indspilning af Beethovens violinsonater. En dansk anmelder har skrevet om duoen Kavakos-Pace, at ”deres samspil er præget af lige dele frisat lidenskab og lynende akkuratesse” (Weekendavisen) mens New York Times’ kritiker konstaterede, at ”Konversationen, argumenterne og flirten mellem violinen og klaveret bliver frembragt med stor ånd og upåklagelig smag.”

 

Program


Schubert:

Violinsonate i A-dur, D.574 (op. posth. 162 'Duo')

Schumann:

Violinsonate nr. 2 i d-mol

Beethoven:

Sonate nr. 9 i A-dur, "Kreutzer-sonaten"

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter