DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Léonie Sonnings Musikpris 2021

5. jun '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Léonie Sonnings Musikpris 2021

Léonie Sonnings Musikpris 2021

Modtageren af Léonie Sonnings Musikpris 2021 er Unsuk Chin, en af vor tids mest originale komponister. Ved denne festkoncert med DR Symfoniorkestret og Fabio Luisi kan du bl.a. opleve hendes storværk Le chant des enfants des étoiles, hvor Koncertsalen omdannes til et klingende kosmos og inviterer lytterne på en himmelvandring uden lige.

Med en musik rig på flimrende lysvirkninger og et uendeligt farvespil er Unsuk Chin en af tidens mest grænseløse komponister. Født i Sydkorea og bosat i Berlin søger hun bevidst at komponere en musik, der har gjort sig fri af traditionerne og i stedet bygger på drømme og en stor nysgerrighed efter at skabe helt nye klangverdener.

Efter at Unsuk Chin første gang mødte DR Symfoniorkestret i 2018, er hun nu tilbage for at modtage den traditionsrige Léonie Sonnings Musikpris i en koncert, der ledes af chefdirigent Fabio Luisi.

Koncerten indledes med Chorós Chordón – Strengespil – hvor sfæriske klange for stort symfoniorkester giver et koncentreret og fascinerende indblik i Unsuk Chins sans for de mest forfinede musikalske detaljer. Og i klaverkoncerten, hvor den schweiziske pianist Francesco Piemontesi er solist, går Unsuk Chin til grænsen af det fysisk mulige i en hypervirtuos legesyg musik.

I storværket Le chant des enfants des étoiles – Stjernebørnenes sang – omdanner Unsuk Chin koncertsalen til et enormt klingende kosmos og inviterer lytterne på en himmelvandring uden lige.

 

Program


Unsuk Chin

Chorós Chordón

Unsuk Chin

Klaverkoncert

Unsuk Chin

Le Chant des Enfants des Étoiles

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, klaver

Francesco Piemontesi

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter