0Din kurv er tom

Léonie Sonnings Musikpris 2022

7. okt '22 kl. 19:30

Koncertsalen

Léonie Sonnings Musikpris 2022

Det Kongelige Kapel

Léonie Sonnings Musikpris er berømt verden over, og modtagerne er toppen af det internationale musikliv. Årets prismodtager er den fabelagtige, franske pianist Pierre-Laurent Aimard. Oplev ham fremføre bl.a. Beethovens 3. klaverkoncert sammen med Det Kongelige Kapel til en enestående aften i Koncertsalen.

Pierre­-Laurent Aimard er en enestående musiker og en nøglefigur i vor tids musik. Han er musikalsk visionær og har arbejdet tæt sammen med førende komponister som Ligeti, Stockhausen, Benjamin og Boulez.

Store orkestre i hele verden kappes om at få den eftertragtede klavervirtuos Aimard som solist, så det er en stor glæde at kunne give det danske publikum mulighed for at opleve ham fortolke Beethovens virtuost krævende 3. klaverkoncert.

Den franske dirigent Sylvain Cambreling leder Pierre-­Laurent Aimard og Det Kongelige Kapel gennem yderligere to klaverværker: George Benjamins Duet for klaver og orkester og Olivier Messiaens Oiseaux exotiques, der begge viser flere facetter af hans imponerende færdigheder.

Léonie Sonnings Musikpris og Det Kongelige Kapels relation går langt tilbage. Før musikprisen officielt blev indstiftet i 1965, uddelte Léonie Sonning i 1959 en musikpris til komponisten Igor Stravinskij ved en koncert i Tivolis Koncertsal med Det Kongelige Kapel på scenen.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter