0Din kurv er tom

Leonskaja &­Die Deutsche Kammerphilharmonie

22. maj '22 kl. 17:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Leonskaja &­Die Deutsche Kammerphilharmonie

Leonskaja & Die Deutsche Kammerphil­harmonie

Oplev et af Europas førende kammerorkestre, Die Deutsche Kammerphilharmonie, i et rent Beethoven-program sammen med den store russiske pianist Elisabeth Leonskaja. Hun er solist i den lyse og melodiske klaverkoncert nr. 2, inden orkestret opfører Beethovens berømte 3. symfoni ’Eroica’.

Hvis der fandtes et særligt Beethoven-adelsmærke for orkestre, ville Die Deutsche Kammerphilharmonie for længst have fået det tildelt.

Gennem en lang årrække har orkestret fordybet sig i Beethovens musik sammen med deres chefdirigent Paavo Järvi, og over hele verden er deres fortolkninger blevet lovprist af anmelderne og belønnet med flere store priser. Samtidig har orkestret betaget publikum i bl.a. Paris, Tokyo, Strassburg, Warszaw og på Salzburg Festspillene med samlede opførelser af alle Beethovens ni symfonier.

Nu kommer Die Deutsche Kammerphilharmonie for første gang til DR Koncerthuset for at vise deres særlige ’take’ på Beethovens musik, og de har en af vor tids største pianister med, den 75-årige legende Elisabeth Leonskaja.

Med sin sjældne kombination af dyb kunstnerisk integritet, kompromisløse fortolkninger og en lidt sky natur er Elisabeth Leonskaja blevet kaldt en ’anti-diva’, fordi hun altid foretrækker at sætte musikken, ikke sig selv, i centrum. Men samtidig er hun internationalt berømt som ’la grande dame’ blandt pianister fra den russiske skole.

Denne aften er Elisabeth Leonskaja solist i Beethovens lyse og melodiske klaverkoncert nr. 2, og Die Deutsche Kammerphilharmonie opfører også et af orkestrets signaturværker, Beethovens heroiske 3. symfoni med tilnavnet ’Eroica’. I spidsen for hele koncerten er den unge finske dirigent Tarmo Peltokoski, som debuterede med orkestret i sommeren 2021.

En sjælden mulighed for at opleve en hel aften med Beethoven-værker, sådan som de lyder i hænderne på nogle af den klassiske musikverdens fineste kunstnere.

Medvirkende:
Die Deutsche Kammerphilharmonie
Tarmo Peltokoski, dirigent
Elisabeth Leonskaja, klaver

Program


Beethoven

Ouverture til Prometheus’ skabninger

Beethoven

Klaverkoncert nr. 2 i B-dur, solist: Elisabeth Leonskaja

Beethoven

Symfoni nr. 3, Eroica

Kammerorkester

Die Deutsche Kammerphilharmonie

Pianist

Elisabeth Leonskaja

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud