DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

The Music of Lion King

4. apr '21 kl. 15:00

Koncertsalen

The Music of Lion King

The Music of Lion King

Tag med på en musikalsk rejse i Koncertsalen med de største hits fra "Løvernes Konge" skrevet af Sir Elton John og Hans Zimmer, præsenteret af soloartister fra Broadway og musikken fra symfoniorkesteret Broadway Symphony Orchestra. Oplev bl.a. ”Circle Of Life”, ”Can You Feel The Love Tonight” og “Hakuna Matata”.

Koncerten med The Music Of Lion King den 18. oktober 2020 kl. 15.00 er udsat til den 4. april 2021 kl. 15.00. Har du billet til koncerten, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. covid-19

”Løvernes Konge” på Broadway har slået den ene rekord efter den anden ikke mindst takket være den fantastiske musik.
Nu kan du høre nogle af de velkendte toner i DR Koncerthuset, når soloartister fra Broadway og Broadway Symphony Orchestra besøger Koncertsalen til gallakoncerten “The Music of Lion King”, hvor Sir Elton John og Hans Zimmers smukke musik bliver fremført sammen med nogle af Afrikas mest fantastiske sange.

Publikum kan også se frem til versioner af Beyonces sange til den nyeste filmatisering af ”Løvernes Konge” fra 2019 og ”My Heart Belongs to You” fra ”Tarzan” skrevet af Phil Collins.
Sammensætningen af de afrikanske sange, melodier og rytmer og Hans Zimmers soundtrack samt Sir Elton Johns popmusik gør ”The Music of Lion King” til en musikalsk rejse til det farverige og smukke afrikanske kontinent – hvor hits som ”Hakuna Matata”, ”Can You Feel The Love Tonight”, ”I Just Can’t Wait To Be King” og selvfølgelig ”Circle Of Life” stadig regerer.
Kom og mærk Afrikas rytmer, duften fra savannen, regnskovens fugtighed og ørkenens varme – følelsen af at være i løvernes verden.

NB: I priszone C er der begrænset udsyn til lærred

Uddrag fra musikprogrammet
Circle Of Life
Can You Feel The Love Tonight
Hakuna Matata
He Lives In You
Battle For Pride Rocks
I Just Can’t Wait To Be King
Nants’ Ingonyama
Spirit Of Africa
Waka Waka by Shakira

Hans Zimmer
Hans Florian Zimmer (* 12. september 1957 i Frankfurt ved Main) er en tysk filmkomponist, arrangør og musikproducent. Oscar-vinderen arbejder i Hollywood. Han blev nomineret 11 gange til Oscar, 14 gange til Golden Globe Award og 10 gange til Grammy Award. Han modtog sin første Oscar-nominering i 1989 for filmen ”Rain Man”. I 1995 blev han tildelt en Oscar-pris for ”Løvernes Konge”. I 2010 fik han en stjerne afsløret på Hollywood ”Walk of Fame”. Hans Zimmer’s soundtrack-album har solgt mere end 19 millioner eksemplarer over hele verden.

Sir Elton John
Sir Elton Hercules John (*25. Marts 1947 in Pinner, Storbritannien) er en britisk sanger, sangskriver og pianist. Med over 300 millioner solgte albums er han en af de mest succesfulde artister i verden. I 1994 komponerede Sir Elton John en del af musikken til Disney-filmen ”Løvernes Konge” og fik tildelt en Oscar for bedste sang med ”Can You Feel the Love Tonight”.

Orkester og Kor
Broadway Symphony Orchestra samarbejder i Europa med det statslige akademiske symfoniorkester og den hviderussiske republiks kor. Orkestret har fascineret deres tilhørere med deres ”løsslupne måde at lave musik” i hele Europa.
I mange år har ensemblet haft succesfulde optrædener i de fleste kendte operahuse og koncertsale i Tyskland, f.eks. Alte Oper Frankfurt, the Gewandhaus Leipzig, the Munich Philharmonic Hall, The Berlin Philharmonic Hall and The Hamburg Music Hall.

Solister

Orlando (David Louis)
Orlando er kendt i Europa for sin rolle som Mufasa i Julie Taymors Broadway musical udgave af ”Løvernes Konge”, i den forbindelse indspillede han et studiealbum. Han har turneret rundt på scener over hele verden med internationale bands som Boney M og har sunget for blandt andre Jean-Paul Gaultier.

Solani Portia Manyike
Solani Portia Manyike er en prisvindende sanger, trænet i klassisk sang og traditionel zuludans og har optrådt på internationale scener for verdenskendte koreografer som Vincent Mantose (Sydafrika) og Savitry Naair (Indien). Som sanger og skuespillerinde har Manyike optrådt i rollen som Raffiki i Julie Taymors Broadway musical udgave af ”Løvernes Konge”.

Malik Young
Efter at modtaget undervisning i sang og skuespil på Westminster Universitet og været på utallige turneer med the McKoy Joubert singers tog Malik Young til Paris med musicalen “Freedom! Opera Gospel”. Malik har på New Yorks scener sunget med blandt andre Ray Charles, Donnie Mcklurkin og Aretha Franklin. Han har også deltaget i flere andre shows som f.eks. “Mamma I Want to Sing” på Apollo Teatret og i “HAIR”. Han er også instruktør for “Gospel Pour Cent Voix” hvor han også optræder som solist.

Liz Cunningham
New Jersey-fødte Liz Cunningham var ikke bare forsanger i 90’er gruppen Snap, men var også rapper på DJ Tocadisco’s hit “No Body Likes The Records That I Play”. Liz har sunget gospel for Florian Silbereisen and Helene Fischer og har spillet med i musicals som “The Little Shop of Horrors“, “Oh Happy Day“ og “Freak Out“.

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere