0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Lisa Ekdahl

21. okt '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Lisa Ekdahl

Event er afholdt

Lisa Ekdahl

En af Sveriges mest charmerende og smukkeste stemmer fylder DR Koncertsalen når Lisa Ekdahl og hendes band præsenterer de underfundige og ikke mindst søde sange fra en lang og stærk karriere.

Siden gennembruddet i 1994 har Ekdahl sat ord på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke. I en original blanding af en stærk sangtradition, underspillet jazz og masser af bossanova, har hun indtaget scener over hele verden.

Hun blev for alvor populær med albummet ”Med kroppen mot jorden” og i samarbejdet med Lars H.U.G. på sangen ”Backwards” blev hun folkeeje i hele Danmark.

Lisa Ekdahl er på toppen med sit 10’ende album:  ”När alle väger leder hem”, som udkom i 2017. Her finder man den nærhed og inderlighed, som er hendes stærkeste kendetegn. Hun får store sange til at lyde lette og man skal have et hjerte af sten for ikke at blive forført.

DR Koncertsalen er den perfekte ramme om en koncert af denne kaliber. Lisa Ekdahls følsomme sound passer perfekt i det spektakulære hus og giver oplevelsen en ekstra dimension.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere