0Din kurv er tom

Lisa Ekdahl

1. mar '24 kl. 20:00

Koncertsalen

Lisa Ekdahl

Lisa Ekdahl

Efter fire udsolgte shows i Koncertsalen sidste år, vender en af Sveriges mest charmerende stemmer, Lisa Ekdahl, tilbage til DR Koncerthuset og samtidig fejrer hun 30-års jubilæum for sit succesfulde debutalbum og nu en nordisk klassiker ”Vem vet”. Koncertsalens smukke omgivelser danner den perfekte ramme om fejringen, og giver Lisa Ekdahls klassiske og følsomme sound den ekstra dimension, den fortjener – tre aftener i træk.

Lisa Ekdahl har siden gennembruddet i 1994 sat ord på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke. I en original blanding af svensk visetradition, underspillet jazz og bossanova har Lisa Ekdahl formået at skabe et unikt luftig og kantet kammerjazzet udtryk.

Hun blev for alvor populær med albummet ”Med kroppen mot jorden” og med sit samarbejde med Lars H.U.G på sangen ”Backwards” blev Lisa Ekdahl folkeeje i hele Danmark, og der er heller ingen tvivl om, at Danmark har en helt særlig plads i hendes hjerte.

Til april udgiver Lisa Ekdahl sit nye album ”Bang Bang i mitt hjärta”, som bliver det første album i seks år, hvor sangerinden synger på sit svenske modersmål.

I 2024 kan Lisa Ekdahl fejre 30-års jubilæum for sit succesfulde debutalbum og nu en nordisk klassiker ”Vem vet”. Det bringer blandt andet den svenske sangerinde til Koncertsalen, hvor hun kan opleves i selskab med sit mesterlige band, der udgøres af nogen af Sveriges fineste musikere.

Med Lisa Ekdahls formåen til at få store sange til at lyde lette og sødmefulde, er det uundgåeligt ikke at blive forført. Koncertsalens smukke omgivelser danner derfor den perfekte ramme om fejringen, og giver Lisa Ekdahls klassiske og følsomme sound den ekstra dimension, den fortjener – tre aftener i træk.

Lisas band på turné består af:
Mathias Blomdahl – Guitar & sang
Andreas Nordell – Bas & sang
Ola Winkler – Trommer & sang
Daniel Gahrton – Piano, synthar & Saxofon

Koncerten kan også opleves den 2. marts og den 3. marts 2024 klokken 20.00.

Lisa Ekdahl gæstede Koncertsalen i september 2022. Se de stemningsfulde billeder nedenfor! Foto: Flemming Bo Jensen © DR

Lisa Ekdahl i Koncertsalen 2022

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere