0Din kurv er tom
Venteliste

Lisa Ekdahl Ekstrakoncert

7. maj '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Lisa Ekdahl Ekstrakoncert

Skriv dig på venteliste

Lisa Ekdahl

Lisa Ekdahls jubilæumskoncert med vise-klassikeren ”Vem Vet” og nye sange på engelsk blev udsolgt på ingen tid. Dog er der godt ny til dem, der gerne vil opleve Lisa Ekdahl på hendes jubilæums-turné, da denne ekstra koncert finder sted i Koncertsalen.

Siden gennembruddet i 1994 har Lisa Ekdahl sat ord på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke. Hun har indtaget scener verden over – og stort set hver gang hun har krydset Øresund og tryllebundet med sin charmerende og smukke stemme i Danmark, har det været for udsolgte sale, hvilket også var tilfældet, da hun senest i 2018 gæstede Koncerthuset.

Lisa Ekdahls karriere startede i det legendariske indspilningsstudie i Skärmarbrink i det sydlige Stockholm. Den dengang 21-årige Lisa Ekdahl blev inviteret af kammeraten Toni Holgersson til at synge kor på nogle af hans sange – hun har jo sådan en dejlig og fin stemme. Men det fungerede ikke, når de to sang samtidig, det kunne både Lisa og Toni høre. Lisa forlod mikrofonbåsen og begyndte at tage overtøjet på igen, da Toni spurgte, om hun mon selv skrev sange, og det gjorde hun jo. I hemmelighed.

”Kan du ikke spille noget?”, spurgte Toni. Lisa havde kun nået at spille et par takter af ”Öppna upp ditt fönste”, før Toni forlod rummet og kom tilbage i selskab med den legendariske EMI-producer Kjell Andersson og bad hende om at spille det igen. Resten er svensk musikhistorie.

Lisa Ekdahl blev en af Sveriges største og sagnomspundne artister – en slags moderne Greta Garbo. Første single fra debuten, Vem vet, blev en af Sveriges største viseklassikere gennem tiden, og senere fulgte flere hits, både nationalt og internationalt. Hun udstrålede girl power deluxe, inden nogen vidste hvad det var – blandt andet da hun smed hele første indspilning af debutalbummet i skraldespanden, og krævede at få det hele indspillet igen. Det var der ingen andre, der gjorde – hverken på EMI eller nogle af de andre store pladeselskaber.

Sådan har det fortsat siden for Lisa Ekdahl, der nu kan fejre 25-års jubilæum med debuten ”Vem vet”. Oplev hende i denne ekstra koncert og i en helt særlig konstellation, hvor den legendariske debut spilles fra start til slut, og bindes sammen med hendes nye engelsksprogede album, når hun indtager Koncertsalen til foråret.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere