0Din kurv er tom
Venteliste

Lisa Nilsson – Himlen Runt Hörnet 25 år – Ekstrakoncert

17. sep '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Lisa Nilsson – Himlen Runt Hörnet 25 år – Ekstrakoncert

Skriv dig på venteliste

Lisa Nilsson

Billetsalget har overgået alle forventninger, og det er lykkedes at overtale Lisa Nilsson til at spille en ekstra koncert for hendes danske publikum.

Lisa Nilssons elskede album “Himlen runt hörnet” har rundet 25 år. Dette markeres med en ekstra jubilæumskoncert i DR Koncerthusets smukke Koncertsal d. 17 september.

Nilsson fejrer 25-året for sit internationale gennembrud med at spille et af de meste populære nordiske albums i nyere tid “Himlen runt hörnet” i sin fulde længde. Albummet indeholder nogle af Nilssons største hits såsom “Varje gång jag ser dig”, “Allt jag behöver” og selvfølgelig “Himlen runt hörnet”.

Om koncerten selv siger Lisa Nilsson:

”Nogle af sangerne har jeg ikke spillet siden midten af 1990’erne. Det bliver spændende at se, hvordan teksterne lander i mig nu, når jeg går tilbage til et album, der betød så meget for mig og for andre. Nogle af musikerne i mit band var med til indspilningerne i 1992, så det bliver også en tidsrejse for dem”,

Udover opførslen af ”Himlen runt hörnet” har Nilsson nøje udvalgt en række sange, der inspirerer og har inspireret hende igennem en lang og yderst mindeværdig karriere. Disse sange vil hun ligeledes vil fremføre i Koncertsalens smukke omgivelser.

”Ud over at spille hele albummet vil jeg tage publikum med på en rejse gennem musikken, der inspirerede mig. Musik som for mig har været, hvad “Himlen runt hörnet” måske har været for publikum”, siger Lisa Nilsson.

Med torden og brag slog Lisa Nilsson i gennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album “Himlen runt hörnet”. Lige siden har hun været en af Nordens mest populære sangerinder, hvis popularitet i Danmark blev yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den populære danske Helle Joof-film ”En kort, en lang”.

Skynd dig at købe billet til det, som uden tvivl, bliver en mageløs og sjælfuld aften i DR Koncerthusets smukke koncertsal med en af nordens absolut bedste sangerinder i topform.

Wow vi glæder os!

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere