0Din kurv er tom

Little Dragon

3. nov '21 kl. 21:00

Studie 2

Little Dragon

New Me, Same Us Tour

Little Dragon spyder dansable popflammer og sætter ild i DR Koncerthuset, når den svenske electropopgruppe vender tilbage til København og giver koncert i Studie 2.

Little Dragon er tilbage og giver prøver på deres nye album i DR Koncerthuset.

Flying Lotus, Damon Albarn, Kaytranada og sågar De La Soul har alle været der: I et samarbejde med svenske Little Dragon og deres fængende poplyd. Og når man står så højt på andre hitsmedes ønskeliste, kan det måske være svært at finde tid til sin egen musik. Men sådan er det ikke for Little Dragon, der forrige år udgav deres sjette album på 13 år med ‘New Me, Same Us’.

Siden det selvbetitlede debutalbum fra 2007 og særligt gennembrudshittet ‘Ritual Union’ fra 2011 har Little Dragon markeret sig med en retrofuturistisk lyd, der balancerer mellem det organiske og det elektroniske, det dansable og det nedbarberede. Samplede trommer fra 70’ernes diskostorhedstid kan stå side om side med spacey synths som på ‘Lover Chanting’ fra bandets seneste album, og dette er en opskrift, som har sikret Little Dragon en anselig international fanskare.

Tættest på gruppens hjerte ligger dog en let og elektronisk funk-æstetik med efterhånden velkendte finurligheder og nøje afmålte twists, accentueret af forsanger Yukimi Naganos store r’n’b-stemme, der er gruppens motor, og som for alvor brændte igennem, da Gorillaz’ invitede Little Dragon ombord på hittet ‘Empire Ants’ fra 2010.

Yukimi Nagano dannede allerede tilbage i 1996 Little Dragon sammen med gymnasiekammeraterne Erik Bodin og Frederik Wallin, inden trioen blev til en kvartet, og det er et kvart århundrede gammelt samarbejde, der stadig går nye veje uden at gøre køb på gruppens popformel.

‘New Me, Same Us’ er Little Dragons første udgivelse via pladeselskabet Ninja Tune, og man forstår, hvorfor det hæderkronede og grænsesøgende pladeselskab satte sine kløer i den lille drage, der havde et centralt formål med ‘New Me, Same Us’: at glemme definitionen på en Little Dragon-plade og i stedet søge derhen, hvor det er sjovt og groovy at være.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter