Los Van Van

23. nov '18 kl. 21:00

Studie 1

Los Van Van

Los Van Van

Cubas mest anerkendte salsaorkester Los Van Van og en Grammy-vinderen Formell afholder årets største cubanske dansekoncert i DR Koncerthusets store, stemningsfulde og ikke mindst dansevenlige Studie 1

Danskernes voksende glæde ved salsadans og cubansk musik bringer nu det mest betydningsfulde band fra den caribiske ø til København, nærmere bestemt DR Koncerthusets Studie 1.

Igennem 50 år har Los Van Van formået at udvide og integrere cubansk musik med tidssvarende genrer, og senest er det seks år siden Los Van Van sidst gæstede Danmark.

På selve aftenen kan publikum roligt pudse salsaskoen og finde det helt rette danseoutfit frem til dette specielle danseevent, hvor Los Van Van og Formell liner et inciterende rytmisk repertoire op, der vil føre publikum ind i en uimodståelig danseglæde.

For at præsentere Los Van Van lidt tydeligere er det værd at vide, at det caribiske orkester står bag en anselig fornyelse af cubansk musik, der fusionerer en imponerende orkestrering med vokaler, violiner, perkussions, trækbasuner, keyboard og bas – og i front som datter af bandets stifter, Juan Formell, bærer Vanessa Formell fanen flot videre med hendes dragende stemme.

Med sådan en sammensætning hersker der ingen tvivl om, at det danseglade publikum roligt kan hoppe ombord på det uimodståelige salsatog, som Los Van Van og Formell ankommer med i DR Koncerthuset.

I lighed med de seneste koncerter, som Cubansk Danseskole har arrangeret med Havana d’Primera, vil der igen være siddepladser og en lækker lounge med caribiske drinks og plads til pause mellem dansene.

I baren vil der blive serveret forfriskende mojitos og andre lækkerier.

Inden koncerten sættes der kurs mod Cuba med en flot og heftig animation, og aftenen afsluttes med et brag af et after party helt indtil kl. 02.00

 

Program:

Kl. 20.30 Dørene åbnes og vores dygtige gæste DJ´s optræder

Kl. 21.00 Animation / fællesdans for alle

Kl. 21.30 Formell y Los Van Van

Kl. 23.30 Afterparty med DJ’s

Kl. 02.00 Tak for i aften og på gensyn

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere