0Din kurv er tom
Venteliste Support: Hilary Woods

Low

11. feb '19 kl. 20:00

Studie 2

Low

Skriv dig på venteliste

Low

I 25 år har amerikanske Low været formskaber for slowcore-genren og sat et ekspressivt men minimalistisk aftryk på indierock-scenen - hvordan et så massivt musikalsk Low-stempel føles, kan publikum mærke på egen krop i DR Koncerthusets Studie 2.

Low står cementeret som en gestaltet musikalsk skikkelse i indie-rocken med deres signifikante dystre tekster, lavmælte men melodiøse beats og kompositioner med ”skæren ind til benet” i bedste intensiverende shoegaze-stil – og midt i det musikalske krydsfelt akkompagnerer de to frontfigurer og ægteparret Alan Sparhawk og Mimi Parker lydbilledet fortræffeligt med deres smukke, messende vokalharmonier.

Sammenlignes Low’s pladeudgivelser med oplevelsen af bandet live, hersker der ingen tvivl om, at bandet bør og skal opleves live. Af flere omgange har trioen sat to fede streger under det postulat ved velbesøgte og anmelderroste koncerter i særklasse på dansk grund.

Forud for koncerten i DR Koncerthusets Studie 2 og udgivelsen af Low’s kommende tolvte studiealbum ”Double Negative” lægger bandet absolut ikke skjul på, hvilket tirrende lune de lægger for dagen i deres jubilæumsår. Kritisk på grænsen til vrede retter Low fokus på vores samtid:

“Double Negative” is, indeed, a record perfectly and painfully suited for our time. Loud and contentious and commanding, Low fights for the world by fighting against it.” 

GAFFA anmeldte Low til 5/6 stjerner, Lille VEGA 2015:

Der findes vitterligt få eller slet ingen bands som Low”

Information anmeldte Low ved Heartland Festival, 2016:

Deres sange er langsomme og af minimalt tilsnit, men med en ulmende brutalitet, en pludseligt blussende vrede og en underspillet, men stærkt flosset skønhed”

Support – Hilary Woods:

I 2018 udgav Hilary Woods sit debutalbum ”Colt”, og i den forbindelse gæster hun DR Koncerthuset med en sjælden og fængslende live-optræden.
Hilary Woods’ mangfoldige materiale er ofte blevet beskrevet som ”fortryllende”, ”ulmende og drømmende” og The Sunday Times hyldede hendes tidligere soloudgivelser som ”en åbenbaring af sangskrivningens mulige dybder”. Hilary er en multikunstner og musiker fra Dublin og hendes stemningsfyldte sange er fulde af en gennemtrængende forunderlighed, hjertesorger og et dragende mørke, der bevæger sig i grænseområdet mellem de akustiske og elektroniske verdener.

Support

Hilary Woods

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter