0Din kurv er tom
Support: DJ Kaddi Sawaneh

Lucky Daye

18. sep '22 kl. 21:00

Studie 2

Lucky Daye

Event er afholdt

Candydrip tour 2022

Den Grammy-prisvindende R&B-stjerne, Lucky Daye, gæster Studie 2 med sit anmelderroste album ”Candydrip”, hvorpå man finder hits som "Over", "Feels Like" og "NWA". Med en utrolig drivkraft, et naturtalent inden for sang og sangskrivning samt samarbejder med Mark Ronson, Ella Mai og Syd har han cementeret sig som en af tidens mest interessante, musikalske talenter. Til at opvarme dansegulvet og starte aftenen er Kaddi Sawaneh bag dj-pulten.

Lucky Daye opdagede sin kærlighed til musik og naturlige gave til sang og sangskrivning tidligt i livet i sin hjemby, New Orleans. Fordrevet af orkanen Katrinas ødelæggelser flyttede Lucky til Atlanta for en kort periode og flyttede så til sidst til Los Angeles for at forfølge sine musikdrømme.

Efter at have mødt producer D’Mile og arbejdet med ham på sit debutalbum ’’Painted’’, indså Lucky fuldt ud sin stemme og potentiale. Hans ubestridelige talent som vokalist tog form og landede en pladekontrakt hos det amerikanske label Keep Cool i samarbejde med RCA Records.

For nyligt vandt Lucky Daye en Grammy Award for bedste progressive R&B-album for sin EP ”Table for Two” fra 2021. Hans seneste udgivelse er ’’Candydrip’’ med hitsinglen “Over”, som han fremførte på The Tonight Show med Jimmy Fallon. Albummet debuterede som #5 på Billboard Top R&B Albums Chart og #10 på Billboard Current R&B Albums Chart, og modtog efter udgivelsen anmelderros fra NPR, Complex, Rolling Stone og Billboard, der hyldede Dayes seneste indsats som “immaculate, forward-thinking R&B.”

Foruden ”Candydrip” har Lucky også lavet en række collaborations, herunder “Too Much” med Mark Ronson i samarbejde med Audemars Piguet, “A Mess” med Ella Mai og “CYBAH” med Syd. Udover dette udgav Daye sit eksplosive hit “Roll Some Mo” i slutningen af 2018, og blev i 2019 nomineret til fire Grammy’er, inklusive Bedste R&B-album og Bedste R&B-sang.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere