0Din kurv er tom
Venteliste

Ludovico Einaudi

2. apr '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Ludovico Einaudi

Ludovico Einaudi

Den italienske pianist og komponist Ludovico Einaudi er en af Italiens største stjerner. Han er barnebarn af landets forhenværende præsident Luigi Einaudi, men årsagen til hans berømmelse skal findes et andet sted - nemlig i musikken.

64-årige Ludovico Einaudi er født i Torino, uddannet komponist og pianist ved konservatoriet i Milano, og han har igennem de seneste 25 år haft en international karriere som både soloartist og komponist, bl.a. til en lang række film såsom ”Intouchables”, ”I’m Still Here” og ”Doctor Zhivago”.

Han har udgivet en lang række album, senest ”Seven Days Walking”, som udkom i marts 2019. Ludovico Einaudi har spillet for udsolgte huse over hele verden bl.a. Londons Royal Albert Hall.

Af flere omgange har han aflagt besøg i Koncertsalen i starten af 2010’erne, og senest danske koncert var i vinteren 2016, så når han til april gæster Danmark igen, vil Koncertsalen igen sætte de perfekte rammer omkring Ludovico Einaudis smukke musik.

VIP-pakke

 • En siddeplads i dyreste billetkategori på række 1-2
 • CD Box med de 7 Seven days Walking albums
 • Seven days Walking  mulepose
 • Seven days Walking  koncertprogram
 • Seven days Walking sketchbog, blyant og viskelæder (fremstillet af Fabriano
 • Nodeblad signeret af Ludovico Einaudi – lavet i begrænset antal

Pakkepris inkl. billetgebyr: kr. 1995,

Merchandise vil blive udleveret i DR Koncerthuset, og KUN på koncertdagen.
Information om afhentning af merchandise sendes via e-mail ca. 3 dage før koncerten.

VIP-package

 • One premium reserved ticket located in rows 1-2
 • Cd Box containing the 7 albums of Seven days Walking
 • Seven days walking Tote bag
 • Seven days Walking concert  program
 • Seven days Walking Sketchbook, pencil and eraser (manufactured by Fabriano)
 • Special manuscript score print  signed by Ludovico Einaudi – limited availability

Package price incl. ticket fee: DKK 1995,-Package merchandise items will be distributed at the venue, on the day of show ONLY.
Information on merchandise collection is sent via e-mail approx. 3 days before the concert.

En anden perfekt ramme for hans musikalsk værk ”Elegy for the Artic” satte Ludovico Einaudi, da fremførte værket i et ishav på en fyldende isflage:

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud